Het Wapen van Tilburg

Dinerbon Tilburg Het Wapen van Tilburg
Adres
Spoorlaan 362
5038CD Tilburg
Telefoon
013 542 26 92
Dinerbon Tilburg Het Wapen van Tilburg

Diverse klassieke voor-, hoofd- en nagerechten probeer je bij Het Wapen van Tilburg

Het Wapen van Tilburg heeft een uitstekende ligging in Noord-Brabant en is bij uitstek geschikt voor een gezellig dagje weg in Tilburg. Of je nu in de Piushaven, de Reeshof, het centrum of op de Korvel woont of elders uit Nederland komt, een bezoekje aan Het Wapen van Tilburg mag niet ontbreken op je culinaire lijstje. Je kiest met je dinerbon uit diverse klassieke voor-, hoofd- en nagerechten, maar je kan ook voor de makkelijke weg kiezen en gaan voor een overheerlijke herberghap. Combineer dit met een van de speciaalbieren op de bierkaart en je bent verzekerd van een goed verzorgde avond uit.

Geniet met de dinercheque van een lekker maandmenu bij Het Wapen van Tilburg

Ieder seizoen van het jaar kent Nederland tal van mooie producten en daar spelen de koks van Het Wapen van Tilburg graag op in. Iedere maand kun je daarom weer kiezen voor een origineel, verrassend en creatief menu, samengesteld met onwijs veel liefde. Het maandmenu kun je, door de mooie prijs, je in veel gevallen gewoon betalen met je dinercheque. Verras je binnenkort je partner, je beste vrienden of je ouders met een avond uit eten bij Het Wapen van Tilburg?

Met vrienden, je partner of familie borrelen in het bruisende Tilburg

Het Wapen van Tilburg is gelegen aan de Spoorlaan en hierdoor uitstekend te bereiken met de trein of met de auto. Hierdoor kun je makkelijk vrienden of familie uitnodigen in Tilburg, of je kunt zelf eens een bezoek brengen aan deze bruisende stad. Kies met je dinerbon bijvoorbeeld voor een goed verzorgde borrel met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Gaat je voorkeur uit naar een royale borrelgarnituur of brood met smeersels?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10