Brasserie Ludiek

Dinerbon Veldhoven Brasserie Ludiek
Adres
Meent 36
5501JK Veldhoven
Telefoon
040 2553343
Dinerbon Veldhoven Brasserie Ludiek
Dinerbon Veldhoven Brasserie Ludiek
Dinerbon Veldhoven Brasserie Ludiek

Brasserie Ludiek is gelegen in Veldhoven aan de Meent 36. Brasserie Ludiek is de gezelligste brasserie van Veldhoven waar u met u dinerbon of dinercheque kunt genieten van de heerlijke gerechten en de gezellige en spontane bediening. Ludiek beschikt over een mooi terras waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten. Verder heeft Ludiek op zolder vlinderprinses Flinderijn en kok Pierewaai wonen. Zij komen elke laatste zondag van maand, 2e paasdag, vaderdag en moederdag speciaal voor de kinderen naar beneden! Met uitzondering van de maanden juli, augustus en december.

Brasserie Ludiek beschikt over een week- en Ludiekschotel. Elke vrijdag van de week verandert deze schotel. Kunt u altijd moeilijk kiezen uit een hele lijst met heerlijke gerechten? Dan zijn deze schotels, waar u met u dinerbon van kunt genieten, echt wat voor u. Wilt niet één van de schotels dan kunt u natuurlijk ook gebruiken maken van onze menukaart. Hier staan diverse heerlijke gerechten op. In onze keuken worden ook vegetarische, gluten vrije en lactose vrije gerechten gemaakt. Kortom met u dinercheque is er voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen is er een eigen menukaart samengesteld, deze is gevisualiseerd met afbeeldingen van de gerechten. Handig want dan zien de kinderen wat ze krijgen!

Bent u helemaal enthousiast geworden? Kom dan u dinerbon of dinercheque verzilveren bij Ludiek! Dinsdag tot en met zondag is de brasseries geopend tot 21.00 uur met uitzondering van de vrijdag dan zijn wij een uurtje langer geopend! En op maandag zijn wij geopend tot 18.00. Reserveren kunt online doen via het reserveringsformulier of telefonisch door te bellen naar +31 (0) 40 255 33 43. Tot gauw bij brasserie Ludiek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10