Eetcafe Het Akkertje

Dinerbon Vlijmen Eetcafe Het Akkertje
Adres
Grote Kerk 2
5251 AA Vlijmen
Telefoon
073 5117103
Dinerbon Vlijmen Eetcafe Het Akkertje
Dinerbon Vlijmen Eetcafe Het Akkertje

Ben je in de buurt van Vlijmen of omgeving en heb je je Dinerbon ook meegenomen? Kom dan eens naar Eetcafé het Akkertje. Het eetcafé staat bekend als een bekende grill en pizzeria in deze omgeving en waar je ontspannen in een huiselijke sfeer kunt tafelen. Het Akkertje is gevestigd in een enigszins nostalgisch pand met een gezellige huiselijke inrichting. Eten bij het Akkertje is dus altijd gemoedelijk en geschikt voor het hele gezin. Wanneer het mooi weer is, geniet je op het terras van de zon en een goed diner of een lekker drankje. Of het nu een compleet menu is, een pizza of een broodje döner, met je Dinercheque ben je bij Eetcafé het Akkertje van harte welkom.

Wat wil je eten?

Bij Eetcafé het Akkertje heb je de keuze uit een zeer diverse kaart met menu's en losse gerechten. Je kunt a la carte gerechten kiezen met een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Er is een grote keuze in koude en warme voorgerechten of wil je misschien een soepje als voorgerecht? Als hoofdgerecht heb je weer een grote keuze uit diverse soorten grillgerechten. Ook kun je bij Het Akkertje terecht voor authentieke grillgerechten die op een lavasteen zijn klaargemaakt. Een pasta is ook altijd mogelijk en dan hebben we het nog niet eens over de grote keuze uit verschillende soorten pizza's die je met je Dinerbon kunt bestellen. Bij eetcafé het Akkertje zijn ze overigens gespecialiseerd in Turkse pizza's. Wil je het iets exotischer? Dat is geen probleem. Je bestelt dan één van de vele durum of döner gerechten. Natuurlijk worden ook de vegetariërs niet vergeten. Van diverse gerechten zijn ook vegetarische varianten verkrijgbaar. En natuurlijk mag je ook altijd langskomen als je zin hebt in een vette hap, want ook frituurgerechten zijn bij het Akkertje te bestellen.

Afhalen en bezorgen

Heb je zin om lekker te eten, maar je hebt geen zin om de deur uit te gaan? Laat je bestelling dan bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling zelf af te halen en thuis op te eten. Je plaats je bestelling heel eenvoudig op de website van Eetcafé het Akkertje en je betaalt online. Uiteraard kun je ook dan je Dinercheque inzetten. Ook met je online bestelling heb je een grote keuze uit de vele en diverse soorten gerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10