Hotel De Kruishoeve

Dinerbon Vught Hotel De Kruishoeve
Adres
Kruishoeveweg 6
5263 NM Vught
Telefoon
0411 - 642079
Dinerbon Vught Hotel De Kruishoeve

Een wisselend dagmenu bij Hotel & Restaurant De Kruishoeve

Wist je dat je bij Hotel & Restaurant De Kruishoeve kunt kiezen voor een wisselend dagmenu? Ook heb je de keuze uit diverse vleesgerechten en visgerechten, voor de kleine eters zijn er speciale gerechten en de avond kun je met je de bon in stijl afsluiten met een van de heerlijke desserts. Let er wel op dat er op zondag geen diner is, maar dat je wel van harte welkom bent tot 20:30 uur voor een wat kleiner hapje. Het restaurant is gevestigd aan de Kruishoeveweg en hierdoor gemakkelijk per auto te bereiken. Geniet je binnenkort ook van de veelzijdige kaart van Hotel & Restaurant De Kruishoeve? Het diner is op maandag tot en met zaterdag van 18:00 uur tot 20:30 uur.

Een rijkelijk verzorgde lunch bij Hotel & Restaurant De Kruishoeve

Staat er een weekend weg op de planning of woon je in de nabije omgeving van Hotel & Restaurant De Kruishoeve en wil je de kaart wel eens een keer uitproberen? Gebruik je dinerbon voor bijvoorbeeld een rijkelijk verzorgde lunch. Kies bijvoorbeeld voor een van de verse pistoletjes, een lekker tosti of friet met snacks. Het is maar net hoe jij jouw dinercheque wilt besteden.

Hotel & Restaurant De Kruishoeve verzorgd ook goed gevulde picknickmanden

De omgeving van Hotel & Restaurant De Kruishoeve leent zich met de dinercheque uitstekend voor een lange en ontspannende wandeling en daar heeft het team een leuk concept op bedacht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de omgeving te verkennen met een goed gevulde picknickmand. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs het hotel of breng een bezoek aan de Ijzeren Man. De mand kun je eventueel verder uitbreiden met een glas Prosecco of je kunt met je dinerbon een extra bolderkar huren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10