Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk (geen e-vouchers)

Dinerbon Waalwijk Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk (geen e-vouchers)
Adres
Burg. Van der Klokkenlaan 55
5141EG Waalwijk
Telefoon
0416 336 045
Dinerbon Waalwijk Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk (geen e-vouchers)
Dinerbon Waalwijk Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk is te vinden aan de Burgemeester van der Klokkenlaan 55 in Waalwijk, vlakbij het Halvezolenpark. Het hotel heeft 4 sterren toegekend gekregen, wat natuurlijk ook tot uiting komt in het culinaire aanbod in het restaurant en de fraaie luxueuze inrichting ervan. De ruime opzet van het horecacomplex zorgt er tevens voor dat er volop voldoende zitplaatsen buiten beschikbaar zijn, zodat je op de dagen dat het Nederlandse weer het toelaat ook in de open lucht iets kunt eten en drinken. Je hebt wat dat betreft zelfs meerdere keuzeopties: het reguliere terras aan de voorzijde van het pand of het loungeterras voorzien van aangename banken aan de achterzijde. De meervoudige horecafunctie zorgt er sowieso voor dat er ruim voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar zijn aan de achterzijde van het complex. Wil je het tegoed van je dinerbon of je dinercheque bij Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk besteden, dan is dat van maandag tot en met vrijdag mogelijk van half 7 ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds en op zaterdag en zondag van 7 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds.

Of je bij dit restaurant nu aan wilt schuiven voor een lekkere lunch of voor een smakelijk diner, in alle gevallen is het gegarandeerd culinair genieten geblazen. De chef-kok en zijn keukenbrigade zien het bereiden van de verrukkelijkste gerechten namelijk als hun ongekende passie, waardoor uitsluitend eindresultaten van topkwaliteit aan je geserveerd zullen worden. Zo kun je tijdens de lunch in dit restaurant niet alleen maar genieten van diverse salades, soepen en sandwiches, maar is het ook mogelijk om grote trek te stillen in de vorm van bijvoorbeeld gewokte biefstukpuntjes of Fletcher’s vermaarde vega burger. Ook het aanbod op de dinerkaart is gewoonweg niet te versmaden. Maak a la carte een keuze uit overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, zoals huisgemaakte steak tartaar, zacht gegaarde buikspek en witte chocolademousse. Ook voor vegetarische gerechten ben je bij dit restaurant aan het juiste adres.

Als het einde van je middagje of avondje smullen bij Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk is bereikt en het tijd is geworden om je rekening te betalen, dan kun je daar uiteraard gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10