Het Wapen van Willemstad

Dinerbon Willemstad Het Wapen van Willemstad
Adres
Benedenkade 12
4797 AV Willemstad
Telefoon
0168 473450
Dinerbon Willemstad Het Wapen van Willemstad
Dinerbon Willemstad Het Wapen van Willemstad
Dinerbon Willemstad Het Wapen van Willemstad

Kies je eigen vis uit bij Het Wapen van Willemstad

Het Wapen van Willemstad staat sinds jaar en dag bekend om de overheerlijke visgerechten. Neem je plaats in het restaurant, dan mag je zelf je eigen vis uitzoeken uit de vis vitrine van het restaurant. De vis wordt er plekke voor je gewogen en uiteraard klaargemaakt. Maar ook een ‘catch of the day’ en verse oesters behoren tot de mogelijkheden. Ook heb je de keuze uit diverse dry -aged gerechten of gerechten die volledig vegan zijn. Wat voor gerecht probeer jij binnenkort een keer uit bij Het Wapen van Willemstad?

Ook voor grote groepen ben je bij Het Wapen van Willemstad aan het juiste adres

Je dinerbon wil je natuurlijk optimaal besteden en een avond genieten met je favoriete gezelschap. Staat er een etentje op de planning met je (grote) vriendengroep, met je familie of met je collega’s? Ook dan kun je je dinerbon uitgeven bij Het Wapen van Willemstad. Diners tot 16 personen kun je online reserveren. Gaat het om grotere groepen? Dan is het verstandig om even contact op te nemen door te bellen naar het restaurant. Het personeel denkt graag met je mee, zodat er voor iedereen in de groep passende en smaakvolle gerechten kunnen worden geserveerd.

Het Wapen van Willemstad is iedere dag van de week geopend

Of je nu graag een keer je dinercheque uitgeeft op een doordeweekse avond of langskomt in het weekend, Het Wapen van Willemstad is iedere dag van de week geopend. Van zondag tot en met donderdag ben je van harte welkom tussen 10:00 uur – 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur – 01:00 uur. Wil je zeker zijn van een tafel? Dan is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken met je dinercheque. Hierdoor is er ook voor jou op ieder dag van de week een mooi gedekte tafel beschikbaar.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10