Hotel De Borgh

Dinerbon Zevenbergen Hotel De Borgh
Adres
IJshof 1
4761 BE Zevenbergen
Telefoon
0168-324344
Dinerbon Zevenbergen Hotel De Borgh
Dinerbon Zevenbergen Hotel De Borgh
Dinerbon Zevenbergen Hotel De Borgh

Bij Restaurant De Borgh, onderdeel van Hotel De Borgh, kunt u langskomen om lekker te eten. Dit restaurant ligt in de stad Zevenbergen. Deze stad ligt in Noord-Brabant, iets ten noordwesten van Breda. Als u in de buurt bent, dan kunt u uw dinerbon of dinercheque meenemen en hier gaan zitten voor een heerlijk gerecht. Restaurant De Borgh is een mix van een grand café en een restaurant. Toch zult u zich hier meteen thuis voelen, want er zijn verschillende hoogtes waardoor kleine hoekjes gecreëerd worden en het is geschilderd in warme kleuren.

 

De lunch bij Restaurant De Borgh is zeer divers. U heeft keuze uit soep, tosti’s, eiergerechten, pasta, koude en warme broodjes, salade, sandwiches en visgerechten. Voor ieder wat wils dus! Hetzelfde geldt voor het diner. Bij de voorgerechten kunt u kiezen uit bijvoorbeeld garnalenproeverij, quiche of camembert. Ook zijn er verschillende salades en soepen. Bij de hoofdgerechten kunt u onder andere kiezen uit Black Tiger garnalen, zalmfilet, mixed grill en kipsaté spies. Als dessert kunt u kiezen voor cheesecake, gebakken ananas, kaasplateau en nog meer.

 

Naast lunch en diner biedt Restaurant de Borgh nog meer. U kunt bijvoorbeeld komen high tea’en. Ook kunt u uw feest thuis, op uw werk of ergens anders laten cateren of een buffet bestellen. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen. Zo is er bijvoorbeeld een borrel all-in arrangement.

 

Laten alle gerechten hierboven u nou het water in de mond lopen? Dan kunt u langskomen bij Restaurant De Borgh. Het restaurant is elke dag geopend. U kunt komen lunchen bij Restaurant De Borgh tussen 11:00 en 16:00. Daarna kunt u langskomen om te dineren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10