Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen

Dinerbon Zundert Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen
Adres
Rucphenseweg 30
4882KC Zundert
Telefoon
076 5977979
Dinerbon Zundert Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen
Dinerbon Zundert Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen

Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen is gevestigd op een unieke landelijke locatie

Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen is gevestigd op een unieke landelijke locatie. Maak een ontspannende wandeling door natuurgebied De Moeren, om daarna met je dinercheque aan te schuiven in het restaurant. Je geniet van de heerlijkste gerechten in een gemoedelijke Brabantse. Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11.30 uur geopend en op zondag is het restaurant vanaf 10.00 uur geopend. Op welke dag breng jij een bezoek met je dinerbon?

Voor zowel grote als kleine groepen zit je bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen helemaal goed

Geniet je bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen graag van een heerlijk diner met een klein gezelschap of kom je gezellig tafelen met een grotere groep? Wat je wensen ook zijn, voor ieder gezelschap is altijd er een passende oplossing. Rust even uit na een stevige boswandeling of ontspan de hele middag tijdens een lunch met vrienden. Dankzij de zonnige speeltuin weet je ook zeker dat jonge en oudere kinderen zich goed kunnen gaan vermaken bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen. Om er zeker van te zijn dat er ook voor jouw groep en tafel vrij is, kun je het beste van tevoren even een reservering maken met je dinercheque.

Maak kennis met het maandmenu van Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen

Wist je dat Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen ook een maandmenu heeft? Hierdoor kun je iedere maand weer aangenaam verrast worden? Ook heb je de keuze uit een uitgebreide lunchkaart, dinerkaart en voor de borrel zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden op de kaart. Het personeel van Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen ziet je graag een keer langs komen met je dinerbon. Voor de liefhebbers van vlees, de liefhebbers van vis en de liefhebbers van vegetarische gerechten is er een leuke kaart te verkrijgen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10