Stadscafe de Pannenkoek

Dinerbon Amstelveen Stadscafe de Pannenkoek
Adres
Buitenplein 79
1181 ZE Amstelveen
Telefoon
020 8545970
Dinerbon Amstelveen Stadscafe de Pannenkoek
Dinerbon Amstelveen Stadscafe de Pannenkoek

Stadscafé De Pannenkoek is een sfeervolle eet- en drinkgelegenheid die gevestigd is midden in het Stadshart winkelgebied van Amstelveen. Eigenaar Niels Righarts heeft een voormalig winkelpand omgetoverd tot een traditioneel pannenkoekenhuis waar je in een gezellige, huiselijke sfeer kunt genieten van huisgemaakte pannenkoeken en andere lekkere gerechten. In het lichte interieur met grote ramen die uitzicht bieden op het winkelplein voel je je gelijk thuis. Je kunt plaatsnemen aan een van de tafeltjes voor twee of vier personen, maar er staat midden in de ruimte ook een langgerekte stamtafel voor grotere gezelschappen. Natuurlijk zijn niet alleen grote maar ook kleine mensen dol op pannenkoeken en dat snappen ze bij Stadscafé De Pannenkoek helemaal! Speciaal voor de jongste klantjes is er een leuke kinderhoek ingericht met spelletjes, lego, boekjes en kleurplaten.

Op het menu van Stadscafé De Pannenkoek vind je natuurlijk in de eerste plaats een ruime keus aan pannenkoeken. Naast zoete varianten met suiker en kaneel, fruit, jam of chocopasta zijn er ook hartige pannenkoeken met spek, ham of kaas. Op warme zomerdagen zijn de feestelijke pannenkoeken met ijs en slagroom heel populair. Kom je met de hele familie? Dan kun je ook kiezen voor een ‘Familiestapel Pannenkoeken’ op een grote schaal, net als thuis. Voor gasten met speciale dieetwensen is het goed om te weten dat er ook veganistische en glutenvrije pannenkoeken kunnen worden besteld. Voor shoppers en lunchgasten met weinig tijd maar wel trek in iets lekkers is er de ‘Pannenkoek-uit-het-vuistje’ waarmee je snel weer verder kunt. Deze leuke hotspot in het Amstelveense centrum heeft overigens ook heerlijke croissants, tosti’s, gevulde wraps en broodjes op de kaart. Voor kinderverjaardagen of andere feestjes kun je een mooi versierde tafel boeken met limonade, pannenkoeken en andere zoete lekkernijen.

Stadscafé De Pannenkoek is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur tot 19:30 uur op maandag t/m zondag en de keuken sluit om 19:00. Afrekenen kan natuurlijk met je Dinerbon of Dinercheque. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en gasten die met de auto komen kunnen parkeren in de Q-Park garage aan het Stadsplein.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10