Antonio's

Dinerbon Amsterdam Antonio's
Adres
Leidsekruisstraat 20-22
1017RJ Amsterdam
Telefoon
020 6227694
Dinerbon Amsterdam Antonio's
Dinerbon Amsterdam Antonio's
Dinerbon Amsterdam Antonio's
Dinerbon Amsterdam Antonio's

In hartje Amsterdam proef en beleef je de Italiaanse keuken bij Antonio's. Het restaurant staat voor eenvoud en authenticiteit. Er wordt alleen gewerkt met verse ingrediënten en alle gerechten worden dagelijks bereid om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Het interieur heeft een klassieke, gezellige uitstraling. Je zit op comfortabele banken en stoelen aan kleine tafels om optimaal van je Italiaanse gerecht te genieten. Je hebt ruim keuze uit diverse pizza's, pasta's, vlees- en visgerechten. Neem je Dinercheque mee en geniet van een avondje Italië.

Je kan het diner zo uitgebreid maken als je zelf wil. Je kan je natuurlijk beperken tot één van de ambachtelijke pizza's, maar je kan jezelf ook verwennen met eerst een voorafje. Je hebt ruim keus uit diverse antipasti, zoals carpaccio, mozzarella caprese en calamari fritti (gefrituurde inktvisjes). Ga voor een verse pasta met bijvoorbeeld spinazie of truffels. Of kies één van de vis- of vleesgerechten, geserveerd met friet of verse groenten. Een goed stuk entrecote of gegrilde verse zalm, er staat zoveel lekkers op de kaart dat het maken van een keuze niet altijd makkelijk zal zijn. Maar je weet in ieder geval zeker dat je Dinerbon goed gespendeerd wordt bij Antonio's.

Je kan je Dinercheque ook meenemen voor één van de groepsmenu's die het restaurant aanbiedt. Er zijn vijf soorten menu's. Het meest simpele menu bestaat uit een vers gemaakte tomatensoep of een salade met een pizza naar keuze. Het meest uitgebreide menu is een drie gangen a la carte menu. De groepsmenu's zijn zeer aantrekkelijk geprijsd!

Bij Antonio's kan je online reserveren, zo ben je in ieder geval zeker van een plekje in het restaurant midden in Amsterdam. Antonio's is dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Dus ook voor een lunch kan je je Dinerbon gerust meenemen. Laat je warm welkom heten door de vrolijke bediening en geniet van een mooie middag of avond bij Antonio's!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10