Bridges

Dinerbon Amsterdam Bridges
Adres
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
Telefoon
+31 (0) 20 555 3 560
Dinerbon Amsterdam Bridges
Dinerbon Amsterdam Bridges
Dinerbon Amsterdam Bridges

Bridges

Het bekroonde restaurant Bridges richt zich voornamelijk op gerechten met vis en biedt een verrassend, internationaal à la carte en Chef’s menu.

Restaurant Bridges beschikt Bridges over een prachtige privatedining-ruimte achterin het restaurant. Hier kunt u genieten van een intiem privé diner met een eigen cocktailstation, sigarenkabinet en een selectie speciale whisky’s. De private dining is geschikt voor groepen tot 8 personen.

 

Chef de Cuisine Raoul Meuwese

Raoul Meuwese (1982) is de Chef de Cuisine van het bekroonde Bridges. Voorheen was hij Chef de Cuisine van restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin). Meuwese heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend en gewerkt in verschillende keukens. In het verleden heeft hij o.a. gewerkt bij restaurant Seinpost (*) in Scheveningen en de restaurants Leds en Savarin in Rijswijk.

Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassieke Franse creaties, met internationale invloeden en een moderne twist”. Zijn grenzeloze talent en het continu streven naar het hoogste niveau sluiten perfect aan bij de gastronomische kwaliteit en service van Bridges.

 

Restaurant manager Marco Westra

Marco, geboren in Soesterberg (1989), is de ambitieuze, goedlachse Restaurant Manager van Bridges. Hij groeide op in een hospitality-gedreven familie, waar lekker eten en mooie wijnen een belangrijke rol speelden. Dit is waar waarschijnlijk zijn liefde voor culinaire excellentie vandaan komt. Hij heeft een passie voor het organiseren van wijnreizen naar de meest bijzondere wijnhuizen in Europa en houdt van mooie sigaren.

Marco begon zijn carrière als Restaurant stagiair bij Librije’s Zusje ** (Zwolle) en werkte zich op tot Assistent Sommelier. Na drie jaar besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, die hij vond bij Wijncafé Lefebvre (Utrecht), waar Marco de Manager en Sommelier werd. Onder zijn leiding werd Lefebvre twee achtereenvolgende jaren verkozen tot de Beste Wijnbar van Nederland.  Een prestatie waar Marco zeer trots op is. Weer drie jaar later werd Marco Maître-Sommelier bij de Hoefslag * (Bosch en Duin), waar hij twee jaar bleef, voordat hij zijn carrière voortzette bij Bridges.

 

Oriole

Oriole is een informele, ontspannen bistro die een van de meest geliefde en erkende keukens ter wereld viert; de mediterrane keuken. Het seizoensgebonden menu bevat herkenbare mediterrane gerechten die gekenmerkt worden door eenvoud, karakter en smaak.

Geniet van een heerlijke aperitivo op het terras, een snelle lunch of een uitgebreid mediterraan diner met een grote groep vrienden in het relaxte en uitnodigende interieur, dat u meevoert naar de mediterrane kust met haar weelderig groene omgeving.

 De heerlijke mediterrane creaties geserveerd in Oriole zijn gemaakt door Chef de Cuisine Raoul Meuwese en zijn team. Samen met Sous-Chef Frank de Heer en de rest van de keukenbrigade, zorgt Raoul ervoor dat de beste mediterrane gerechten voor u worden geserveerd. Ga zitten en geniet van een selectie seizoensgebonden gerechten waar je jouw vingers bij aflikt! Verse ingrediënten, eerlijke smaken en veel liefde; dat is wat de gerechten die in onze gardenbistro worden geserveerd zo speciaal maken.

 

Natuurlijk kunt u ook hier de rekening voldoen met uw Dinerbon of Dinercheque.

 

Bridges

Award-winning restaurant Bridges focuses mainly on fish, with a surprising à la carte and Chef’s menu.

Bridges also provides a private dining experience, where you can enjoy a private dinner and the comfort of your own private space, with its own cocktail station, cigar box and a selection of specialty whiskeys. This private room is suitable for parties up to 8 people.

 

Chef de Cuisine Raoul Meuwese

Raoul Meuwese (1982) is the Chef de Cuisine of award-winning restaurant Bridges. He was formerly the Chef de Cuisine of restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin, The Netherlands) and has years of experience in various other kitchens. In the past, he worked at a.o. restaurant Seinpost (*) in Scheveningen and restaurants Leds and Savarin in Rijswijk.

Meuwese describes his dishes as classic traditional French dishes, but with international influences and a modern twist. His boundless talent and continual pursuit of the ultimate level are perfectly matched with the edifying gastronomic quality and service found at Bridges.

 

Restaurant manager Marco Westra

Born in Soesterberg (1989), Marco is the ambitious, always smiling Restaurant Manager of Bridges. He grew up in a dedicated hospitality family, in which great food and bottles filled with beautiful wines played an important role. This is probably where his love for culinary excellence comes from. He has a passion for organising exciting wine trips to the most excellent wineries in Europe and loves good quality cigars.

Marco started his career as Restaurant apprentice at Librije’s Zusje ** (Zwolle, The Netherlands) and worked his way up to Assistant Sommelier. After three years he decided that it was time for a new challenge, which he found in Wijncafé Lefebvre (Utrecht, The Netherlands), where Marco was the Manager and Sommelier. Under his rule, Lefebvre became the Best Wine Bar of The Netherlands for two times in a row. An achievement of which Marco is truly proud. Again three years later, Marco became Maître-Sommelier at the Hoefslag * (Bosch en Duin, The Netherlands), where he stayed for two years before continuing his career at Bridges.

Oriole

Oriole is a casual, laid-back bistro, celebrating the most loved and recognized cuisines in the world, Mediterranean food. The seasonally rotating menu features recognizable Mediterranean dishes, that encompass simplicity, personality and flavour.

Enjoy a lovely aperitivo on the terrace, a quick lunch or a festive Mediterranean dinner with a big group of friends in the relaxed and inviting interior, that takes you to the Mediterranean coast with its lush greenery.

 

The delicious Mediterranean creations served in Oriole are created by Chef de Cuisine Raoul Meuwese and his team. Together with Sous-Chef Frank de Heer and the rest of the kitchen brigade, Raoul makes sure the best Mediterranean dishes are served to you. Sit down and enjoy a selection of seasonally rotating dishes that are finger-licking good! Fresh ingredients, honest flavours and lots of love; that's what distinguishes the dishes served in our garden bistro.

Of course you can use your Dinerbon or Dinercheque for your payment.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10