BURRATA Italian Restaurant

Dinerbon Amsterdam BURRATA Italian Restaurant
Adres
Halvemaansteeg 9-11
1017CR Amsterdam
Telefoon
020 341 30 09
Dinerbon Amsterdam BURRATA Italian Restaurant
Dinerbon Amsterdam BURRATA Italian Restaurant
Dinerbon Amsterdam BURRATA Italian Restaurant

Het Italiaanse restaurant Burrata vind je aan de Halvemaansteeg 9-11 in Amsterdam, vlakbij het Rembrandtplein. De naam Burrata verwijst naar de heerlijke Italiaanse kaas die gemaakt is van verse mozzarella en room en daardoor een ongewoon zachte textuur en een sterk zoutige smaak krijgt. Het concept van dit etablissement is erop gericht om de gasten kennis te laten maken met de authentieke Italiaanse keuken. Om dat doel te kunnen bereiken bestaat de keukenbrigade uit echte Italiaans professionals en worden de gerechten die op je bord verschijnen gemaakt van ingrediënten die rechtstreeks vanuit Italië zijn geïmporteerd. Combineer je dit met de vlotte, vriendelijke en attente bediening waar Burrata mede om bekend staat, dan begrijp je dat je verblijf bij deze Italiaan ronduit aangenaam zal zijn. Aangezien het restaurant de hele week vanaf 12 uur ‘s middags geopend is, kun je er dus ook gewoon van maandag tot en met zondag met je dinercheque of dinerbon terecht. Van zondag tot en met donderdag sluit Burrata om 11 uur ‘s avonds en op vrijdag en zaterdag op het middernachtelijke uur.

Voor wat betreft de keuze aan overheerlijke Italiaanse gerechten zal dit restaurant je gegarandeerd niet teleurstellen. De uitgebreide menukaart bevat eigenlijk alles wat je van een authentiek Italiaans restaurant mag verwachten. Overigens worden vegetarische gerechten op de kaart met een groen blaadje aangeduid en zijn pittige gerechten van een handig pepertje voorzien. Wie aan Italiaans eten denkt, denkt in de meeste gevallen vooral aan pasta en pizza. Uiteraard tref je beide in talloze smakelijke varianten op de menukaart van Burrata aan. Daarbij is het zonder meer het vermelden waard dat alle geserveerde pasta’s huisgemaakt – en dus vers – zijn. En dat proef je! Op het gebied van pizza’s kun je natuurlijk kiezen voor klassiekers, waaronder de pizza Margherita of de pizza funghi, maar je kunt ook voor bijzondere smaaksensaties gaan, zoals de pittige pizza diavola met pepperoni, mozzarella, pecorino kaas en oregano.

Heb je bij Burrata volop van je Italiaanse spijzen en dranken genoten en is het moment aangebroken om je rekening te betalen, dan kun je daarvoor vanzelfsprekend gewoon deels of volledig het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10