Cafe Burrito

Dinerbon Amsterdam Cafe Burrito
Adres
De Clerqstraat 14
1052 ND Amsterdam
Telefoon
020-6189807
Dinerbon Amsterdam Cafe Burrito
Dinerbon Amsterdam Cafe Burrito

Het is bij Mexicaans restaurant Burrito de belangrijkste zorg dat u een goede avond heeft. Dit restaurant is net buiten het centrum van Amsterdam gevestigd, in de Clerqstraat. Dat is natuurlijk een geweldige locatie. Kom met uw Dinerbon langs als u zin heeft in een authentieke Mexicaanse eet ervaring. Het is een surrealistische ervaring om in de Nederlandse hoofdstad je in Midden-Amerika te wanen. Zo goed is de sfeer bij Burrito. Het is daarom zeker een bezoek waard.

U zult verrast worden door de kwaliteit van de gerechten bij die uitheemse restaurant. De kok weet precies hoe hij de klassieke Mexicaanse keuken op smakelijke wijze aan u voorschotelt.  Geniet bijvoorbeeld van overheerlijke Enchilada's,  de bekende Taco's of van de traditionele Fajitas! Maar onze kok durft ook best het hoekje om te slaan om wat Argentijns vlees te grillen. U kunt ook van een heerlijk drankje genieten, zoals Amsterdams meest lekkere Margarita.

Dit alles maakt Burrito de perfecte plek om na een lange dag door Amsterdam te banjeren en eens aan te schuiven. Het verbaasd niemand, op het eind van de avond, dat er velen u voorgingen in deze gedachte. Menig persoon was aangenaam verrast. Het personeel staat klaar met een brede glimlach en een helpende hand. Als u het toelaat zullen ze u een onvergetelijke avond geven. Door daarnaast ook nog uw Dinercheque te gebruiken is het bijna onmogelijk om niet met een volle buik en een tevreden gevoel naar huis te gaan.

Het is gelukkig niet te prijzig om een avondje bij Burrito te eten. En dat komt goed uit want een dagje in de hoofdstad is al duur genoeg.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10