Casa Del Toro

Dinerbon Amsterdam Casa Del Toro
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 77
1012RE Amsterdam
Telefoon
06 14367149
Dinerbon Amsterdam Casa Del Toro
Dinerbon Amsterdam Casa Del Toro

Ben je in het bezit van een dinerbon of dinercheque en hou je van heerlijk Argentijns eten in Amsterdam? Besteed je waardebon dan bij Casa Del Toro, in het kloppende hartje van onze bruisende hoofdstad. In het sfeervolle restaurant aan de Nieuwezijds Voorburgwal 77 word je bijvoorbeeld verwend met verrukkelijke Argentijnse vlees en visgerechten, zalige sausjes, frites of knapperig stokbrood met kruidenboter. Maar er wordt ook een lekkere pizza geserveerd. Voor elk wat wils. Het restaurant is dan ook sfeervol ingericht, met plezierige verlichting en genoeg ruimte voor gezelligheid.

Vlees of vis van de grill.

Bij restaurant Casa Del Toro in Amsterdam, kun je niet alleen genieten van een sappige burger met frites en een knapperige salade erbij, maar ook van een mooie verse biefstuk of een dikke steak of vis van de gril. De warme maaltijden worden geserveerd met frietjes, stokbrood, smakelijke sausjes of andere lekkernijen. Uiteraard ontbreken verschillende kleine hapjes ook niet, zoals Argentijnse pasteitjes of een kommetje soep als voorgerecht. Ook kun je genieten van vlees aan een spies, gegrilde kip met kruiden, gepaneerde schnitzel of een flinke portie smakelijke spareribs. De aangename Zuid Amerikaanse sfeer wordt met een smakelijk rood of wit wijntje compleet in het ruime, nette restaurant. Het menu kan wisselen, maar wat je ook kiest, je kunt volop genieten bij Casa Del Toro.

In welk restaurant kun je grote porties vlees eten?

Heb je zin een stevig stuk vlees van de Argentijn? Dan kun je bij Casa del Toro kiezen uit een lendenbiefstuk van 2 ons, 3 ons of zelfs van 4 ons per portie. Ook voor een stevige entrecote van 300 of 400 gram draait de kok zijn hand niet om. Voor de liefhebbers van grote porties vlees kun je dus prima terecht bij Casa Del Toro aan de Nieuwezijds Voorburgwal 77, Amsterdam. Je kunt hier ook je dinerbon of dinercheque verzilveren. De bon of cheque zijn daarom ideaal als cadeau voor iedereen die van lekker eten houdt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10