Casa Italiana

Dinerbon Amsterdam Casa Italiana
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 109
1017PX Amsterdam
Telefoon
020 2218863

Midden in het Amsterdamse uitgaanscentrum, in de Korte Leidsedwarsstraat, ligt Italiaans specialiteitenrestaurant Casa Italiana, waar u met uw Dinerbon ontspannen kunt genieten van lekker eten. Sinds 1982 zijn wij gevestigd op deze gezellig drukke plek en in 2013 zijn we doorgegaan onder het bewind van een nieuwe eigenaar. Verder niet belangrijk natuurlijk. Wat wel belangrijk is, is dat wij voor onze gasten de lekkerste Italiaanse gerechten op tafel zetten. Casa Italiana is dan ook de perfecte plek om een nachtje stappen in de hoofdstad te beginnen. Geniet bij ons van een heerlijke pizza of een mooie pasta en duik daarna het nachtleven van het Leidseplein in. Het fijne is dat u bij ons nog even heerlijk kunt onthaasten alvorens weer de drukte van Amsterdam op te zoeken. Onze ruim opgezette dinerzaal biedt in ieder geval prima de gelegenheid tot een gezellig diner.

Bij Casa Italiana zit u gebakken voor een heerlijke pizza, een lekkere pasta of een heerlijke andere Italiaanse specialiteit. In de buurt staan wij bekend om onze gastvrijheid, de Italiaanse specialiteiten en de topkwaliteit pasta. Vele vaste gasten vinden dan ook geregeld hun weg naar ons gezellige restaurant. Met uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u zelf ontdekken waarom dat is. Wie weet bent u binnenkort zelf wel een vaste gast!

Kom met uw Dinerbon gezellig een keer bij ons langs op het bruisende Leidseplein. Wij zijn de ideale onderbreking, of start, van een actief avondje uit in Amsterdam. Wij kijken uit naar uw bezoek en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10