Chique-o-latte

Dinerbon Amsterdam Chique-o-latte
Adres
Plein '40-'45 4
1063KP Amsterdam
Telefoon
020 301 4010
Dinerbon Amsterdam Chique-o-latte
Dinerbon Amsterdam Chique-o-latte
Dinerbon Amsterdam Chique-o-latte

Geniet van de lekkerste theesoorten en koffie bij Chique-o-latte

Geniet van de lekkerste theesoorten en koffie bij Chique-o-latte. In een grote chocoladefontein kun je vers en kleurig fruit dippen en je liefde voor chocolade wordt nog groter door het behang van chocoladerepen. Maak met je dinerbon een reservering in dit chocoladeparadijs en geniet van al het lekkers dat Chique-o-latte je te bieden heeft. Klim je via een trap omhoog en geniet in dit prachtige grachtenpand in Amsterdam.

Chique-o-latte is jouw nieuwe hotspot met vrienden of familie

Als je binnenloopt bij Chique-o-latte, heb je de mogelijkheid om te zitten in een van de knusse huisjes. Klets gezellig een middag of een avond bij met vrienden of familie en dip marshmallows en koekjes in de overheerlijke chocolade. Met hoeveel personen kom je met de dinerbon langs bij Chique-o-latte? Het is natuurlijk ook mogelijk om een goede kop thee te drinken of een kopje koffie. De relaxte muziek op de achtergrond in Chique-o-latte verzekerd je van een heerlijke ontspannen middag.

Chique-o-latte is voor chocoladeliefhebbers, door chocoladeliefhebbers

Chique-o-latte is voor chocoladeliefhebbers, door chocoladeliefhebbers. De chocolade die je uit kunt proberen met je dinercheque is door de eigen chocolademakers gemaakt. Ieder stukje dat je proeft heeft een erg hoog cacaopercentage en gamaakt met enkel natuurlijke suikers. En dat proef je direct! Natuurlijk kun je ook een aantal repen van Chique-o-latte mee naar huis nemen. Leuk als souvenirtje of als je simpelweg nooit genoeg kan krijgen van zoetigheden. Kom je binnenkort gezellig langs met de dinercheque? Je bent van maandag tot en met woensdag van harte welkom tussen 08:30 uur – 20:00 uur. Op donderdag tot en met zaterdag is het restaurant geopend van 08:00 uur – 21:00 uur en op zondag van 10:00 uur - 20:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10