Coco's Outback

Dinerbon Amsterdam Coco's Outback
Adres
Thorbeckeplein 8-12
1017 CS Amsterdam
Telefoon
020 6272423
Dinerbon Amsterdam Coco's Outback
Dinerbon Amsterdam Coco's Outback

Als je het culinaire aanbod van Amsterdam onder de loep neemt, dan word je al snel duidelijk dat je absoluut niet de hele wereld over hoeft te reizen om kennis te kunnen maken met culinaire verrassingen uit verre windstreken. Coco’s Outback is daar een treffend voorbeeld van. Het is namelijk een echte Australische pub met alles erop en eraan. Je vindt dit unieke horecabedrijf aan het Thorbeckeplein 8-12, vlakbij het Rembrandtplein. Eigenlijk is dit horecabedrijf veel meer dan alleen maar een doorsnee pub. Omdat er in de zaak 30 schermen hangen, waarop allerlei actuele voetbal- en rugbywedstrijden te zien zijn, is het in wezen ook gewoon een sportcafé. En in de late uurtjes verandert de zaak zelfs in een club waar je lekker op muziek van live dj’s kunt dansen. Met zo’n vol dagprogramma zou je bijna vergeten dat je bij Coco’s Outback ook heerlijk kunt eten. De pub opent haar deuren van zondag tot en met donderdag vanaf 12 uur ‘s middags. Op vrijdag en zaterdag kun je er al vanaf 11 uur ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht. In principe sluit Coco’s Outback om 1 uur ‘s nachts, maar als het erg gezellig is kan het ook gebeuren dat tegen 3 of 4 uur de deur pas echt dicht gaat.

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat dit eetcafé voornamelijk zogenoemd pub food serveert. Zo kun je er onder meer smullen van burgers, die je helemaal naar eigen wens samenstelt en desgewenst ook uit kangoeroevlees kunnen bestaan. Daarnaast is het mogelijk om er nacho’s, burrito’s , jacket potatoes en porties fish en chips te bestellen. Coco’s Outback is ook een uitgelezen locatie om van allerlei unieke vormen van finger food te genieten. Wat dat betreft heb je onder meer keuze smoked wings, beer-battered onion rings en sweet potato fries. Voor vegetariërs die deze pub bezoeken zijn er ook tal van lekkernijen op de menukaart te vinden.

Bezoek je Coco’s Outback met een dinercheque of een dinerbon op zak, dan kun je het saldo daarvan probleemloos deels of volledig gebruiken om er je genuttigde consumpties mee af te rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10