De Amsterdamse Kookschool

Dinerbon Amsterdam De Amsterdamse Kookschool
Adres
Binnen Bantammerstraat 15
1011 CH Amsterdam
Telefoon
020 221 32 08
Dinerbon Amsterdam De Amsterdamse Kookschool
Dinerbon Amsterdam De Amsterdamse Kookschool
Dinerbon Amsterdam De Amsterdamse Kookschool

De Amsterdamse Kookschool is gehuisvest in een uit 1775 stammend historisch pand aan de Binnen Bantammerstraat 15 in Amsterdam, op korte loopafstand van het Centraal Station. Het etablissement is op meerdere fronten een buitenbeentje als je het vergelijkt met het overgrote deel van de andere restaurants die je op onze website aantreft. Zo maakt de Amsterdamse Kookschool geen gebruik van vaste openingstijden en is het ook niet mogelijk om er zomaar binnen te stappen voor een hapje en een drankje in ruil voor het tegoed van je dinerbon of dinercheque. Alle aangeboden culinaire activiteiten bij dit horecabedrijf zijn namelijk alleen op afspraak mogelijk.

Het andere markante aspect van de Amsterdamse Kookschool is dat je er in veel gevallen eerst flink de handen uit de mouwen zal moeten steken voordat je er ook echt wat te eten en te drinken krijgt. Het horecabedrijf richt zich namelijk sterk op het organiseren van kookworkshops, waarbij je onder leiding van zeer ervaren Amsterdamse chef-koks leert hoe je specifieke gerechten smaakvol bereidt. De workshops die de Amsterdamse Kookschool aanbiedt zijn zeer divers en het aanbod wordt ook steeds verder uitgebreid. Je kunt inmiddels kiezen uit onder meer een Aziatische, een Italiaanse, een Hollandse, een Franse en zelfs een Keniaanse workshop. Daarnaast worden er bijeenkomsten georganiseerd waarbij je onder meer zelf sushi, tapas of kroketten leert maken. Let op, voor alle workshops geldt dat ze alleen worden georganiseerd als je de Amsterdamse Kookschool met tenminste 8 personen bezoekt. Geen zin om zelf in de keuken te zwoegen voor een smakelijk hapje en een drankje? Dan biedt dit bijzondere horecabedrijf je ook een comfortabelere optie aan in de vorm van proeverijen. In dat geval maakt de aanwezige chef-kok zelf alle verschillende gerechtjes voor je klaar en is het aan jou om ze smaaktechnisch te beoordelen. De Amsterdamse Kookschool geeft je de keuze uit proeverijen met Franse kazen, Italiaanse kazen, chocolade en cocktails.

Ongeacht of je ervoor kiest om bij de Amsterdamse Kookschool een workshop te volgen of dat je er liever geniet van een proeverij, je kunt er je culinaire belevenis uiteindelijk zonder problemen met het beschikbare tegoed van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10