Delirium Café

Dinerbon Amsterdam Delirium Café
Adres
Piet Heinkade 4 - 8
1019BR Amsterdam
Telefoon
020 811 0381
Dinerbon Amsterdam Delirium Café
Dinerbon Amsterdam Delirium Café

Ben je een ware bierliefhebber die het een uitdaging vindt om steeds weer nieuwe biervarianten te ontdekken? Dan ben je bij het Delerium Café aan de Piet Heinkade 4-8 zonder meer aan het juiste adres. Er worden namelijk 20 verschillende soorten bier getapt en daarnaast heb je keuze uit het overweldigende aantal van meer dan 500 verschillende speciaalbieren die in flesjes worden geserveerd. Eigenlijk is Delerium drie caféconcepten onder één dak, want naast het centrale horecagedeelte, dat voorzien is van een overdekt terras in een soort van Duitse Biergarten stijl met panoramisch uitzicht op het IJ, kun je er ook de twee sfeervolle cafés Kootje en Loesje bezoeken. Deze twee laatstgenoemde etablissementen hebben een eigen unieke inrichting en beschikken tevens over een eigen terras. Het Delerium Café bevindt zich tegenover Bimhuis, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station van Amsterdam. Je kunt er van zondag tot en met woensdag terecht van 4 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds en van donderdag tot en met zaterdag van 4 uur ‘s middags tot middernacht.

Wie na het lezen van het bovenstaande nu denkt dat je bij het Delerium Café alleen maar het saldo van je dinerbon of dinercheque om kunt zetten in bier heeft het mis. Het is namelijk ook mogelijk om er een lunch of diner te nuttigen. De keukenbrigade van dit horecabedrijf is elke dag druk doende met het bereiden van talloze huisgemaakte gerechten en borrelhapjes. Op de menukaart prijken naast verschillende vleesgerechten, zoals kipsaté, varkensschnitzel en runderstoof ook vegetarische alternatieven, waaronder vegetarische lasagne, vegetarische loempia’s en een vegetarische burger. Ook is het mogelijk om bij het Delerium Café voor traditioneel ‘biervoedsel’ te kiezen, zoals pizza of fish & chips. Het menuaanbod van deze bierspecialisten zou overigens niet compleet zijn als er ook niet een aantal gerechten op de kaart zouden prijken waarin bier verwerkt zit. Wat dat betreft heb je onder andere keuze uit paté van ham en bockbier als hoofdgerecht en een bier bavarois als nagerecht.

Begint de roze olifant in het logo van het Delerium Café voor je ogen een dansje te doen, dan is dat duidelijk een signaal dat het tijd wordt om af te rekenen. In dat geval kun je je openstaande rekening natuurlijk gewoon (deels) betalen met je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10