DOWNTOWN Grill Restaurant

Dinerbon Amsterdam DOWNTOWN Grill Restaurant
Adres
Rembrandtplein 16
1017 CV Amsterdam
Telefoon
020 233 4806
Dinerbon Amsterdam DOWNTOWN Grill Restaurant
Dinerbon Amsterdam DOWNTOWN Grill Restaurant

Het gezellige Rembrandtplein in Amsterdam is de thuishaven voor het Amerikaanse grillrestaurant DownTown. Om precies te zijn vind je dit etablissement op nummer 16. Het restaurant strekt zich uit over twee verdiepingen en beschikt over aangenaam veel zitplaatsen. Desondanks is het vanwege de populariteit van DownTown aan te raden om vooraf te reserveren zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen. Het is ook mogelijk om op het gezellige terras van deze horecagelegenheid plaats te nemen als je er de voorkeur aan geeft om in de open lucht een hapje te eten. Het restaurant is elke dag van de week geopend. Van zondag tot en met donderdag kun je er van 12 uur ‘s middags tot 1 uur ‘s nachts met je dinerbon of dinercheque terecht en op vrijdag en zaterdag van 12 uur ‘s middags tot 2 uur ‘s nachts.

Op het moment dat je bij restaurant DownTown binnenstapt zie en ruik je meteen het gloeiende houtskool waarop alle vlees- en visgerechten worden gegrild. Omdat het grillen natuurlijk enige tijd in beslag neemt voordat het gerecht goed gaar is, kun je eerst smikkelen van een van de voorgerechten op de menukaart van dit restaurant. Wat dat betreft heb je niet alleen keuze uit diverse soorten soepen en salades, maar serveert het vriendelijke personeel je bijvoorbeeld ook graag carpaccio van ossenhaas of nacho’s die overgoten zijn met toppings van gehakt, cheddar kaas, bacon en jalapeños. Voor het hoofdgerecht heb je keuze uit tal van vlees- en visvarianten. Vind je het lastig om zelf de beste smaakcombinaties te maken? Kies dan voor een van de complete menu’s die de chef-kok met zorg voor je heeft samengesteld. Er prijken op de menukaart overigens ook speciale smakelijke opties voor vegetariërs en kinderen. Als je na het verorberen van het voorgerecht nog ruimte in je buik over hebt voor een toetje, dan kun je bij DownTown onder meer kiezen uit een huisgemaakte chocolade brownie, een dame blanche of tiramisu.

Aan alles komt uiteindelijk een eind, dus ook aan je eetfestijn bij grillrestaurant DownTown. Op het moment dat de rekening voor de genuttigde consumpties aan je gepresenteerd wordt kun je deze uiteraard (deels) betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10