Graham's Kitchen (inleverbaar op Di, Wo, Do)

Dinerbon Amsterdam Graham's Kitchen (inleverbaar op Di, Wo, Do)
Adres
Hemonystraat 38
1074BS Amsterdam
Telefoon
020 3642560
Dinerbon Amsterdam Graham's Kitchen (inleverbaar op Di, Wo, Do)
Dinerbon Amsterdam Graham's Kitchen (inleverbaar op Di, Wo, Do)

Let op: In verband met drukte alleen met cadeaukaart reserveren op dagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Graham’s Kitchen bevindt zich aan de Hemonystraat 38 in de Amsterdamse Pijp. Het hoekpand op de kruising met de Tweede Jan Steenstraat lijkt aan de buitenkant te compact voor een restaurant, maar als je er eenmaal binnenstapt is de ruimte verrassend groot en voorzien van een moderne, luxe inrichting. Uitbater en chef-kok Graham Mee heeft in het verleden zijn culinaire sporen verdiend in diverse Britse en Nederlandse met Michelin-sterren bekroonde restaurants en weet dus als geen ander hoe gasten culinair in de watten kunnen worden gelegd. Tijdens je bezoek aan dit etablissement kun je dankzij de open keuken precies zien welke handelingen hij verricht om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. Graham’s Kitchen beschikt tevens over een straatterras, zodat je er bij mooi weer ook relaxt buiten kunt eten en drinken terwijl de drukte van de stad aan je voorbij terkt. Het restaurant is op zondag en maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 6 tot 10 uur ‘s avonds terecht. Let op, Graham’s Kitchen accepteert niet op alle openingsdagen je dinerbon of dinercheque. Neem daarom vooraf contact met dit restaurant op om de exacte mogelijkheden te bespreken, zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen.

Ga je uit eten bij een chef-kok met zoveel allure, dan spreekt het eigenlijk voor zich dat je alleen maar heerlijkheden van het hoogste niveau geserveerd krijgt. Om dat topniveau te kunnen bereiken werkt Graham bij voorkeur met biologische producten van lokale leveranciers. Veel van het lekkers dat er op je bord verschijnt komt dus gewoon uit de regio Amsterdam. Omdat niet alle producten het hele jaar door lokaal verkrijgbaar zijn wordt het menu van dit restaurant geregeld aangepast. De chef-kok stelt telkens een aantal overheerlijke luxe menu’s met verrassende smaakcombinaties samen waaruit de gasten kunnen kiezen. Je krijgt bij dit etablissement de mogelijkheid om in 3, 4, 5 of zelfs 6 gangen te dineren.

Als je aan het einde van een avond vol exquise lekkernijen de rekening gepresenteerd krijgt is het zonder twijfel prettig dat je deze bij Graham’s Kitchen deels of volledig met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon kunt voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10