Grieks Restaurant Athene

Dinerbon Amsterdam Grieks Restaurant Athene
Adres
Weesperzijde 42
1091 EE Amsterdam
Telefoon
020 6650057
Dinerbon Amsterdam Grieks Restaurant Athene
Dinerbon Amsterdam Grieks Restaurant Athene
Dinerbon Amsterdam Grieks Restaurant Athene

Grieks restaurant Athene in Amsterdam is de beste plek om even op te laden, heerlijk te dineren en zakelijk te lunchen. Wanneer je nog een dinerbon hebt, kun je deze altijd verzilveren in dit leuke pandje in Amsterdam. Ga jij binnenkort naar de hoofdstad? Dan is Grieks restaurant Athene een echte aanrader voor het diner.

Griekse keuken

Iedereen die fan is van de Griekse keuken, kan hier genieten van de volle en rijke smaken van de Griekse keuken. Er staan echte klassiekers op het menu zoals overheerlijke Tzaziki, maar ook moderne Griekse gerechten kun je terugvinden op de menukaart. De chefs zijn gespecialiseerd in de Griekse keuken en er is keuze genoeg voor iedereen.

Vegetarisch

De Griekse keuken wordt veelal gekenmerkt aan de rijke en volle gerechten waar vaak vlees of vis bij wordt geserveerd. Toch heeft Grieks restaurant Athene in Amsterdam genoeg leuke vegetarische gerechten op het menu. Heb jij weleens vegetarisch op z'n Grieks gegeten? Er gaat een nieuwe culinaire wereld voor je open. Niet voor niets is dit restaurant in Amsterdam zo populair voor vegetariërs

Perfecte locatie

Amsterdam is een heerlijk stad om rond te wandelen, te shoppen en om te netwerken. Aan het einde van zo'n drukke dag in de stad, is een heerlijke avondmaaltijd daarom wel zo gewenst. Je kunt Grieks restaurant Athene vinden in Oud Oost aan de Weesperzijde 42. Dit ligt op steenworp afstand van de leukste grachten van Amsterdam. Het restaurant is geheel ingerecht in de Griekse stijl. Wanneer je het restaurant binnenkomt, vergeet je even dat je in de Nederlandse hoofdstad bent en lijkt het net alsof je in Athene aan het dineren bent.

Wil jij ook eens lekker Grieks eten? Waarom dan niet in de Nederlandse hoofdstad. Schuif aan het einde van de dag heerlijk aan in dit Griekse restaurant en waan je in de heerlijke wereld van de Griekse keuken. Reserveer of kom langs en vergeet niet om jouw dinercheque mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10