Het Melkmeisje

Dinerbon Amsterdam Het Melkmeisje
Adres
Zeedijk 19
1012 AN Amsterdam
Telefoon
020 6250640
Dinerbon Amsterdam Het Melkmeisje
Dinerbon Amsterdam Het Melkmeisje
Dinerbon Amsterdam Het Melkmeisje

Op slechts vijf minuten lopen van het Centraal Station ligt restaurant Het Melkmeisje. Midden in hartje Amsterdam, op de Zeedijk. Het Melkmeisje is een oer Hollands restaurant waar je op de kaart een combinatie vindt van typische Nederlandse gerechten en internationale gerechten. Met mooi weer zit je aan de gezellige smalle gracht. Maar ook binnen is het heerlijk vertoeven. Het interieur heeft een gemoedelijke en warme sfeer. Het beroemde schilderij van Johannes Vermeer 'Het melkmeisje' hangt levensgroot aan de wand. Maar ook andere beroemde schilderijen, zoals 'De nachtwacht' van de schilder Rembrandt van Rijn kom je hier tegen. Wel replica's natuurlijk. Geniet van een lekker hapje eten in een echt Nederlands eetcafé met Hollandse kunst met je Dinerbon.

De menukaart is uitgebreid en divers. En met een groot aanbod aan diverse sauzen en bijgerechten kan je je diner zo uitgebreid en gepersonaliseerd maken als je zelf wil. Op de kaart vind je zowel koude als warme voorgerechten, bijvoorbeeld: tonijnsalade, carpaccio, quiche (vegetarisch of Lorraine) en chicken wings. En een greep uit de hoofdgerechten: Lamscarré, rundvlees van de houtskool grill, zoals biefstuk en entrecote, zalm en diverse pasta's. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kindermenu. Heb je na al het lekkers nog een plekje over in je maag, ga dan voor één van de heerlijke desserts, zoals brownie Amaretto of huisgemaakte chocolade mousse. Naast de uitgebreide dinerkaart is er ook nog een uitgebreide wijnkaart aanwezig. Kies de juiste wijn bij je gerecht om nog meer uit je diner te halen. Achteraf betalen doe je gerust met je Dinercheque.

Het Melkmeisje is iedere dag geopend van 12.00 tot 0.00 uur. Online kan je een reservering doen, zodat je in ieder geval verzekerd bent van plek. Nodig wat gezelschap uit, zoek je Dinerbon op en geniet van een oer Hollandse avond. Zeker weten dat je met Het Melkmeisje een goede keuze hebt gemaakt om je Dinercheque uit te geven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10