Italiaans Restaurant

Dinerbon Amsterdam Italiaans Restaurant
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 77
1012RE Amsterdam
Telefoon
06 14367149
Dinerbon Amsterdam Italiaans Restaurant

Heb jij na een lange dag shoppen in Amsterdam of een drukke werkdag in de hoofdstad ook geen zin meer om zelf eten te koken? Geniet dan van een heerlijke Italiaanse maaltijd bij Italiaans restaurant aan de Nieuwezijds Voorburgwal in hartje Amsterdam. Bij dit Italiaanse restaurant kun je altijd een dinerbon gebruiken om nog voordeliger te dineren.

Pizza, pasta, lasagna

Wat is er nu heerlijker dan een Italiaanse schotel op jouw bord? Bij dit Italiaanse restaurant kun je genieten van de echte Italiaanse klassiekers. Je hebt een ruime keuze aan pizza's, maar kunt hier ook een lekkere pasta of een rijke lasasgna bestellen. De smaken van Italië arriveren vanzelf op jouw bord. Naast deze Italiaanse klassieker, staan er ook bijzondere Italiaanse schotels op de kaart. Zo eet je weer eens wat anders.

Italiaanse sferen

Ondanks dat je je in het centrum van Amsterdam bevind, voelt het net alsof je in Rome bent. Dit Italiaanse restaurant is gezellig ingericht met een Italiaanse stijl. Het voelt direct sfeervol wanneer je dit restaurant binnenstapt. Geniet van een heerlijk Italiaanse diner in Italiaanse sferen en stap de deur weer uit naar hartje Amsterdam.

Fijne locatie

De Nieuwezijdse Voorburgwal is de perfecte locatie voor Amsterdammers, maar ook voor toeristen. Na een lange dag in de stad, kun je hier heerlijk tot rust komen en dineren. Geniet van het pittoreske Amsterdam aan het water en de Italiaanse keuken van dit Italiaanse restaurant.

Ben jij nog op zoek naar een leuk restaurant in de hoofdstad om te dineren, een zakelijke lunch te houden of gezellig een drankje te doen? Dan is dit Italiaanse restaurant aan de Nieuwezijdse Voorburgwal in Amsterdam een toplocatie voor jou. Vergeet niet om een dinercheque mee te nemen en geniet zo nog beter van de heerlijke Italiaanse keuken in het centrum van Amsterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10