Italian District

Dinerbon Amsterdam Italian District
Adres
Kinkerstraat 33H
1053DC Amsterdam
Telefoon
020 7749789
Dinerbon Amsterdam Italian District
Dinerbon Amsterdam Italian District
Dinerbon Amsterdam Italian District
Dinerbon Amsterdam Italian District

Waar vindt u lekkerdere pizza’s dan in Italië? Bij pizzarestaurant Italian District in Amsterdam zijn de koks geboren in Italië en opgegroeid met de traditionele Italiaanse keuken. De knapperige pizza’s die door hen worden gebakken in een authentieke houtoven smaken dan ook naar meer. Veel ingrediënten komen uit Napels, de bakermat van de pizza. Bezoek met uw Dinerbon dit gezellige familierestaurant, waar de koks met passie voor u aan de slag gaan en waar een ontspannen sfeer heerst. U bent van harte welkom om een heerlijke pizza en andere gerechten van de kaart te komen proeven.

Met uw Dinercheque kunt u de typisch Italiaanse smaken gewoon proeven in Amsterdam. De pizza’s worden zorgvuldig belegd met uw favoriete ingrediënten en gaan dan in de handgemaakte oven afkomstig uit het Toscaanse Refrattari Reggello. Dankzij het ontwerp en de materialen vormt deze oven de ultieme omgeving voor houtgestookte gerechten. Als voorgerechtje kunt u een van de focaccia’s uitkiezen, belegd met aromatische Italiaanse kruiden als rozemarijn en oregano. De pizza’s zijn er in talloze klassieke smaken, zoals de Napolitaanse pizza margherita met tomaat, mozzarella en verse basilicum en de vegetarische pizza met onder meer gegrilde aubergine en Parmezaanse kaas. Ook extra rijk belegde varianten, met bijvoorbeeld vitello tonnato, kalfsvlees en huisgemaakte tonijnsaus, behoren tot de mogelijkheden. Dat wordt hoe dan ook smullen. Met een van de vers gemaakte desserts is het gevoel dat u in Italië uit eten bent compleet.

In Napels zijn de pizzaioli niet zomaar pizzamakers, maar echte vakmensen die een opleiding van jaren hebben doorlopen. Bij de hete oven hebben zij de taak om precies de juiste baktijd aan te houden, zodat u kunt genieten van een pizza die perfect gebakken is. Ook bij Italian District aan de Kinkerstraat 33H in Amsterdam kunt u met uw Dinercheque authentieke pizza’s verwachten met een zeer hoge kwaliteit. Een mooie gelegenheid om uw Dinerbon goed te besteden en een avondje uit te beleven waarbij uw zintuigen volop verwend worden! Liefhebbers van een goede pizza zullen hier zeker verrast worden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10