Little Delirium Café

Dinerbon Amsterdam Little Delirium Café
Adres
De Ruijterkade 42A
1012AA Amsterdam
Telefoon
020 337 7971
Dinerbon Amsterdam Little Delirium Café
Dinerbon Amsterdam Little Delirium Café

De opvallende roze olifant in het logo van Little Delirium is niet het enige bijzondere aan deze horecaonderneming. Het is namelijk ook het eerste biercafé dat in een NS station is gehuisvest. Je vindt Little Delirium dan ook aan de De Ruiterkade 42A, aan de noordzijde van het Centraal Station in Amsterdam. Laat je overigens vooral niet foppen door de term ‘café’, want je kunt er zowel voor een drankje alsook voor een smakelijke hap terecht. De inrichting van het etablissement is er namelijk op ingericht dat je niet alleen maar aan een brede bar plaats kan nemen, maar dat je er ook voor kunt kiezen om aan een van de kleine of grote(re) tafels aan te schuiven. Om niet helemaal te vergeten dat je je in een treinstation bevindt hebben een aantal banken uit een voormalige trein bij Little Delirium een tweede leven gekregen. Je kunt elke dag van de week dit horecabedrijf van 11 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque bezoeken.

Een horecabedrijf dat zichzelf als biercafé typeert is vanzelfsprekend dé plek bij uitstek waar je van gerstenat kunt genieten. Wat dat betreft stelt Little Delirium je zeker niet teleur. Er worden niet alleen 20 verschillende soorten bier getapt, maar er zijn ook meer dan 100 verschillende bieren in flesjes verkrijgbaar. Een deel van het bieraanbod wisselt vrijwel continue, zodat de ware bierconnaisseur er tijdens praktisch elk bezoek kennis kan maken met nieuwe smaken. Heb je gewoon lekkere trek tijdens het drinken van een of meerdere biertjes, dan serveert het personeel van het café je graag snacks, zoals gehaktballetjes, kaasstengels, kipnuggets of desgewenst zelfs vegetarische loempia’s. Is er echter sprake van grotere trek, dan ben je bij Little Delerium ook aan het juiste adres voor een lekkere lunch of een verrukkelijk diner. Voor wat betreft de lunch heb je onder meer keuze uit verschillende soorten sandwiches en panini. Maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een uitsmijter, een salade of de soep van de dag gaan. De dinerkeuzes bestaan uit verschillende vleesgerechten, fish & chips en de inmiddels befaamde Delerium stoofpot.

Wordt het tijd om je genuttigde consumpties in Little Delerium te betalen, dan kun je daarvoor je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10