Locatie NRD

Dinerbon Amsterdam Locatie NRD
Adres
Asterweg 14
1031HN Amsterdam
Telefoon
020 6370932
Dinerbon Amsterdam Locatie NRD

Amsterdam-Noord is vandaag de dag ‘hip & happening’ en dat is precies waar Locatie NRD zich met haar bedrijfsvoering opricht. Het horecabedrijf is gevestigd aan de Asterweg 14 en kent een moderne inrichting die voorzien is van tal van prettige faciliteiten zodat je er met je laptop desgewenst ook een tijdje kunt werken of er onder het genot van een warm of verfrissend drankje van de koffiebar een zakelijke meeting kunt houden. Omdat Locatie NRD zich voor wat betreft haar clientèle vooral richt op de werkende medemens spreekt het eigenlijk voor zich dat je ter plekke gratis gebruik kunt maken van wifi. Je kunt er van maandag tot en met woensdag terecht van 8 uur ‘s morgens tot 4 uur ‘s middags en op donderdag en vrijdag van 8 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds.

Vergis je niet, Locatie NRD is veel meer dan alleen maar een bar waar je een drankje kunt drinken. Je kunt er je dinerbon of dinercheque ook gebruiken voor het nuttigen van een smakelijke lunch of een overheerlijk diner. Geen klef fastfood, maar elke dag verse gerechten die de kok met veel zorg en passie voor het vak voor je klaarmaakt. Aanraders voor de lunch zijn onder meer de pistolet met huisgemaakte (warme) kip kerrie salade en de gerookte zalmsalade met geitenkaas. Wil je je smaakpapillen laten verrassen, kies dan voor de wekelijks wisselende chefs special. Met het oog op de openingstijden van Locatie NRD wordt er overigens ALLEEN maar op donderdag een diner geserveerd. Op de menukaart prijken die dag tal van heerlijke gerechten, die hoofdzakelijk een link met de Italiaanse keuken hebben. Zo kun je dan kiezen uit diverse pizzavarianten, waaronder klassiekers zoals de pizza Margherita of de pizza Napoletana. Maar er zijn ook exclusievere smaaksensaties verkrijgbaar, zoals de lekker pittige pizza pepperoni picanto en de pizza tuna, die onder meer met tonijn wordt belegd. Naast pizza’s kun je voor het diner bij Locatie NRD ook voor salades, spare-ribs of calzone kiezen.

Ongeacht of je er van een lunch, diner of een andere culinaire heerlijkheid geniet, je kunt bij Locatei NRD in alle gevallen de eindafrekening gewoon met het beschikbare saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10