Mama's BBQ Meat & Sweet

Dinerbon Amsterdam Mama's BBQ Meat & Sweet
Adres
Jan Evertsenstraat 87
1057BS Amsterdam
Telefoon
020 3416719
Dinerbon Amsterdam Mama's BBQ Meat & Sweet
Dinerbon Amsterdam Mama's BBQ Meat & Sweet
Dinerbon Amsterdam Mama's BBQ Meat & Sweet

Mama’s BBQ is een eetcafé annex lunchroom en patisserie onder één dak dat gevestigd is aan de Jan Evertsenstraat 87 in Amsterdam. De uitbaters van deze eetgelegenheid omschrijven zelf hun culinaire activiteiten als ‘meat & sweet’. Met andere woorden zowel liefhebbers van een hartige hap als zoetekauwen komen er smakelijk aan hun trekken. En aangezien Amsterdam natuurlijk een internationaal georiënteerde stad is tref je bij Mama’s BBQ zoete en hartige varianten aan die hun oorsprong in verre streken hebben. Als je bij deze horecagelegenheid gebruik wilt maken van het tegoed van je dinerbon of dinercheque dan is dat elke dag van de week mogelijk, want men is dagelijks van half 10 ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds geopend.

Je kunt bij Mama’s BBQ voor een snelle snack terecht, maar het is ook mogelijk om er in meerdere verschillende gangen te tafelen. Menigeen bezoekt graag regelmatig dit horecabedrijf vanwege de heerlijke broodjes waarbij het bijbehorende vlees op de houtskoolbarbecue wordt bereid en daardoor een markante smaak krijgt. We stipten net al aan dat er bij Mama’s BBQ ook tal van internationale lekkernijen verkrijgbaar zijn. Wat dat betreft kun je in de sectie deegwaren onder andere genieten van simit, poğaça peynirli en sigrana böregi. De eetgelegenheid is daarnaast ook de plek bij uitstek om van een smakelijke oer-Hollandse pannenkoek te smikkelen. Gasten met grote trek kunnen er kiezen voor een barbecueschotel met bijvoorbeeld kip, lams- of kalfsvlees en worden daarbij op dusdanig grote porties getrakteerd dat ze gegarandeerd zeker het etablissement met een volle maag zullen verlaten. Heb je toch nog plek voor een toetje, dan kun je bij Mama’s BBQ onder meer kiezen uit verschillende soorten baklava, ezurum basma kadayif (draadjesdeeg met pistachenootjes) of overheerlijke kurupasta. Als het nog geen tijd voor de lunch of het diner is dan is het bij dit horecabedrijf overigens ook mogelijk om even binnen te wippen voor bijvoorbeeld een dampende kop koffie of thee met een stuk overheerlijk vers gebak.

Ongeacht waar je je smaakpapillen bij Mama’s BBQ ook mee wilt verwennen, je kunt alles wat je er eet en drinkt gewoon deels of volledig met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10