Marmaris Sloterdijk

Dinerbon Amsterdam Marmaris Sloterdijk
Adres
Orlyplein 159
1043 DV Amsterdam
Telefoon
020 3379426
Dinerbon Amsterdam Marmaris Sloterdijk
Dinerbon Amsterdam Marmaris Sloterdijk
Dinerbon Amsterdam Marmaris Sloterdijk

Houdt u van pizza of juist van Turkse gerechten zoals kebab en gegrild vlees? Of kunt u geen keuze maken en vindt u het allebei lekker? Marmaris Orly is gevestigd op Station Amsterdam Sloterdijk en is een ideale tussenstop voor het besteden van uw Dinerbon. Ideaal als u wilt genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Pak daarna de trein of metro naar het centrum van de stad om uw gezellige avond helemaal compleet te maken.

Restaurant Marmaris Orly is gevestigd op het Orlyplein op Station Sloterdijk. In dit restaurant waar u uw Dinercheque kunt besteden kunt u terecht voor zowel Italiaanse als Turkse gerechten. Een keuze maken uit de verschillende gerechten op de menukaart zal niet gemakkelijk zijn, want de kaart staat vol met lekkernijen. Kiest u voor een krokante en rijk belegde pizza of toch liever voor een Luxe Marmaris Vis Grill voor 4 personen? Die maaltijd is uitstekend geschikt voor een groter gezelschap. De Mediterrean Mixed Grill voor 4 personen is een echte aanrader. Geniet van het malse vlees onder het genot van een lekker drankje. Op de menukaart staan ook verrassende voorgerechten en bijgerechten. Sluit de avond af met een Italiaanse tiramisu of Turkse baklava, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een punt Hollandse appeltaart.

Het interieur is van Marmaris Orly ziet er prachtig uit. Het is strak en modern, maar ook een tikkeltje authentiek. De bediening is zeer vriendelijk: u voelt zich hier meteen welkom. In dit restaurant wordt uw Dinerbon geaccepteerd. Uniek aan deze eetgelegenheid is de houtskoolbarbecue waarop de heerlijke vlees- en visgerechten bereid worden. Marmaris Orly is 7 dagen per week geopend van 11:00-1:00 uur. Komt u niet met de trein, maar met de auto? Dan kunt u het beste parkeren op P+R Parkeerplaats Sloterdijk. Reserveren met uw Dinercheque kan telefonisch of online. De medewerkers van Marmaris Orly staan u vriendelijk te woord en vertellen u graag meer over de menukaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10