Meneer Kebab

Dinerbon Amsterdam Meneer Kebab
Adres
Mosplein 2
1031 AA Amsterdam
Telefoon
020 6374748
Dinerbon Amsterdam Meneer Kebab
Dinerbon Amsterdam Meneer Kebab
Dinerbon Amsterdam Meneer Kebab
Dinerbon Amsterdam Meneer Kebab

Heb je een dinercheque of dinerbon gekregen en ben je op zoek naar een restaurant in Amsterdam waar je deze kunt besteden? Kom dan naar Meneer Kebab. De kebabzaak heeft een beetje het imago als de plek waar je alleen ’s nachts na een avondje stappen belandt. Het is dan misschien ook niet de eerste plek waar je aan denkt bij het kiezen van een leuk restaurant. Toch moet je een diner bij Meneer Kebab absoluut overwegen.

Meneer Kebab wil authentiek Turks streetfood naar Amsterdam halen. Het eten is dan ook van hoge kwaliteit. De döner is gemaakt van 70% kalfs- en 30% lamsvlees en wordt door Meneer Kebab zelf gemarineerd. Hij gebruikt hiervoor zijn eigen kruidenmix, volgens eeuwenoud geheim familierecept. Zijn opa verkocht namelijk jaren geleden kebab in Istanbul. De gerechten die hij toen serveerden zijn de inspiratie van het menu van Meneer Kebab in Amsterdam. Al het vlees wordt perfect gekruid en mag daarna 48 uur marineren. Vervolgens wordt het vlees gebraden op de houtskoolgrill.

Het eten bij Meneer Kebab is een stuk gezonder dan je misschien zou denken bij het woord kebab. Het vlees wordt namelijk geserveerd met verse groente en je kunt kiezen uit bijgerechten als bulgur, rijst of patat.

Begin je diner met een van de voorgerechten. Zo kun je kiezen uit gebakken champignons, sigara borek en verse Turkse linzensoep. Ook kun je verschillende (vegetarische) salades bestellen.

Meneer Kebab maakt drie verschillende soorten kebab. Allereerst is er de bekende Döner kebab. Deze kun je bestellen op een broodje, wrap of in een menu met groente, rijst en brood. Je kunt ook kiezen voor Tavuk Sis Kebab, deze is gemaakt van kip. Tot slot is er de Cop Sis Kebab. Deze wordt gemaakt van vlees normaal niet gebruikt wordt en is misschien wel de lekkerste kebab van het menu. Daarnaast kun je ook kiezen voor Köfte (gehaktballetjes) en Kanat (kippenvleugeltjes). Maak je diner compleet met een lekker drankje en dessert en geniet van een authentieke Turkse maaltijd.

Kom je binnenkort bij Meneer Kebab eten? Vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen. Deze kun je gebruiken om de rekening bij Meneer Kebab mee te betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10