Natraj

Dinerbon Amsterdam Natraj
Adres
Transvaalstraat 5
1092 HA Amsterdam
Telefoon
020 6637366
Dinerbon Amsterdam Natraj
Dinerbon Amsterdam Natraj

Natraj is een knus Indiaas eethuis in Amsterdam Oost. Om precies te zijn vind je het aan de Transvaalstraat 5 aldaar. Het interieur van deze eetgelegenheid bevat weliswaar enkele typisch traditionele Indiase symbolen, maar deze zijn op een dusdanig subtiele wijze in het geheel verwerkt, dat er een ronduit modern en fris interieur is ontstaan, waarin vooral aangename lichthouten tinten domineren. Voor wat betreft de heerlijke gerechten die je bij Natraj geserveerd krijgt is er natuurlijk nog wel gewoon een stevig link met de traditionele Indiase keuken. Dit restaurant is elke dag van de week van 3 uur ‘s middags tot half 11 ‘s avonds geopend. Als je liever thuis of op je werk van de gerechten van Natraj wilt smullen, dan is dat ook mogelijk, want het restaurant beschikt over een bezorgservice. In dat geval kun je je bestelde lekkernijen echter niet met je dinerbon of dinercheque betalen. Dat kan namelijk alleen in het restaurant zelf.

India wordt ook wel het land van een miljard smaken genoemd. Dat heeft niet alleen met het enorme aantal inwoners van het land te maken, maar is ook op het feit gebaseerd dat elk gebied in dit grote land zo zijn eigen culinaire specialiteiten en bijbehorende smaken kent. De chef-kok van Natraj heeft daar een uitgekiende selectie uit gemaakt, zodat ook Nederlandse gasten kunnen genieten van al het lekkers dat India te bieden heeft. Voor de bereiding van allerlei verschillende tandoori-varianten wordt maakt dit etablissement altijd gebruik van een traditionele kleioven. Daarnaast ben je bij Natraj absoluut aan het juiste adres als je dol bent op typisch Indiase kip-, lams- en visgerechten. Uiteraard staat de Indiase keuken ook bekend om haar brede aanbod aan vegetarische gerechten, dus ook die zul je op de menukaart van dit restaurant tegenkomen. Vind je het lastig om de juiste keuze uit het grote culinaire aanbod te maken? Ga dan gewoon voor een van de complete menu’s, die met zorg door de chef-kok voor je zijn samengesteld.

Indiaas restaurant Natraj is officieel acceptant van de dinercheque of je dinerbon, dus je kunt gewoon al je genuttigde eten en drinken mee met het saldo ervan betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10