Pasta e Vino

Dinerbon Amsterdam Pasta e Vino
Adres
Sumatrakade 1295
1019 RK Amsterdam
Telefoon
020 419 7519
Dinerbon Amsterdam Pasta e Vino
Dinerbon Amsterdam Pasta e Vino

Verlangt u wel eens terug naar die fijne vakantie in Italië waar u genoot van de mediterraanse zon en de heerlijk authentiek Italiaanse gerechten? Geen nood, dit gevoel kunt u nu ook ervaren in Nederland bij restaurant Pasta Vino in Amsterdam. Met deze heerlijke Italiaanse gerechten waant u zich weer even in Italië. U bent hier elke dag van de week welkom vanaf 17.00 uur met uw Dinerbon of Dinercheque. 

De familie Gervasio is ruim 37 jaar geleden in Nederland komen wonen. Zoon Gionannu is de drijvende kracht achter Pasta Vino. Op twaalfjarige leeftijd zat hij al in de bediening van het familierestaurant en tien jaar later stond hij in de keuken zijn droom te verwezenlijken. Pasta Vino op het Java-eiland in Amsterdam is zijn eerste eigen zaak die sinds mei 2002 is geopend. Hij werkt met verse producten en maakt zelf zijn pasta’s en pizza’s; echt genieten dus! De wijnen op de kaart zijn zorgvuldig voor u geselecteerd en maken uw maaltijd helemaal compleet. Kies met uw Dinerbon voor een heerlijke pizza salciccia met tomaten, kaas en mama’s zelfgemaakte pikante worst of ga voor de torteloni gevuld met ricotta en eekhoorntjesbrood in een saus van verse tomaat, rucola en parmigiano. Vergeet ook niet de heerlijke Italiaanse desserts, zoals een authentieke tiramisu, profiterolles en torta chocolata.

Kom gezellig langs met uw Dinercheque en laat u in de watten leggen door Giovanni en de behulpzame bediening. U vindt het restaurant aan de Sumatrakade 1295 te Amsterdam.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10