Piccolino

Dinerbon Amsterdam Piccolino
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 63-65
1017 NH Amsterdam
Telefoon
020 6231495
Dinerbon Amsterdam Piccolino
Dinerbon Amsterdam Piccolino
Dinerbon Amsterdam Piccolino

Ristorante pizzeria Piccolino is al vele tientallen jaren een waar begrip in Amsterdam. Je vindt dit authentieke Italiaanse familierestaurant aan de Leidsedwarsstraat 63-65, op de kruising met de Leidsekruisstraat en vlakbij het Leidseplein. Stap je bij dit restaurant binnen, dan kun je rekenen op een gastvrije ontvangst en een gemoedelijke ambiance. Precies zoals je dat van een eetgelegenheid verwacht dat door volbloed Italianen wordt gerund. Als het Nederlandse weer het toelaat, dan kun je desgewenst ook op het straatterras van Piccolino plaatsnemen, zodat je niet alleen lekker buiten kunt eten en drinken, maar ook kunt genieten van alle drukte van het bruisende centrum van Amsterdam dat aan je ogen voorbij trekt. Dit horecabedrijf is letterlijk de hele week van 12 uur ‘s middags tot half 12 ‘s avonds geopend, dus je kunt er ook elke dag van de week met je dinerbon of dinercheque terecht.

Ga je bij Piccolino een hapje eten, dan kun je er zeker van zijn dat je kwaliteitsproducten geserveerd krijgt. Alle gerechten die je op de menukaart aantreft worden namelijk met veel zorg en toewijding door de chef-kok en de keukenbrigade van dit restaurant voor je bereid. Die menukaart omvat overigens een imposant aantal lekkernijen, waardoor het soms best lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Reden temeer om Piccolino vaker dan eens te bezoeken. Je kunt er als voorgerecht bijvoorbeeld kiezen voor carpaccio, lumache of een heerlijk soepje. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt deze eetgelegenheid je volop keuze uit tal van verschillende overheerlijke pizza’s en pastagerechten. Heb je liever dat vlees of vis het belangrijkste onderdeel van je hoofdgerecht is? Ook dan ben je bij Piccolino aan het juiste adres. Als je tegen het einde van je Italiaanse smulfestijn nog steeds een plekje in je maag over hebt voor het dessert, dan serveert het vriendelijke personeel je graag onder meer tiramisu, choco di mama of profiterolles.

Wanneer het moment is aangebroken dat je je bij Piccolino genuttigde consumpties af wilt rekenen rekenen, dan kun je daar gewoon deels of volledig het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10