Pind Punjabi

Dinerbon Amsterdam Pind Punjabi
Adres
Van Woustraat 240
1073 NC Amsterdam
Telefoon
020 3583086
Dinerbon Amsterdam Pind Punjabi
Dinerbon Amsterdam Pind Punjabi
Dinerbon Amsterdam Pind Punjabi
Dinerbon Amsterdam Pind Punjabi

Waan je in Indiase sferen bij Pind Punjabi in Amsterdam

Waan je in Indiase sferen bij Pind Punjabi in Amsterdam. Je geniet met je dinerbon van een unieke en tropische sfeer. Het vriendelijke personeel van Pind Punjabi in Amsterdam kan je alles vertellen over de gerechten, de smaken en de streek waar ieder product van afkomstig is. Wil je zeker weten dat er voor jou een tafel vrij is met de dinerbon? In dat geval is het altijd verstandig om van tevoren even een reservering te maken met het personeel.

Originele gerechten vormen de basis op de kaart van Pind Punjabi in Amsterdam

Een unieke eet ervaring, daar ben je van verzekerd als je een keer langskomt bij Pind Punjabi in Amsterdam. Je geniet van diverse innovatieve Indiase gerechten in een stijlvolle en elegante omgeving. Denk hierbij aan samosa’s, Paneer Pakora, Indiaas gekruide kippenvleugels, Kip Shorba en Tandoori Paneer Tikka. Oftewel, genoeg keuze voor de liefhebbers van vlees, vis en voor vegetarische eters. Wat voor gerechten probeer je met de dinercheque bij Pind Punjabi in Amsterdam?

Onberispelijke service staat centraal bij Pind Punjabi in Amsterdam

Onberispelijke service staat centraal bij Pind Punjabi in Amsterdam. De gerechten worden gekookt door chefs met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. En dat proef je direct bij de eerste gang. Heb je bepaalde dieetwensen of zijn er allergieën in het spel, neem dan gerust contact op en geef jouw wensen door. Zo weet je zeker dat je optimaal gaat genieten met je dinercheque en dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je vindt Pind Punjabi in Amsterdam aan de Van Woustraat 240 en je bent maandag tot en met zondag van harte welkom tussen 17:00 uur en 23:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10