Rain Amsterdam

Dinerbon Amsterdam Rain Amsterdam
Adres
Rembrandtplein 44
1017 CV Amsterdam
Telefoon
020 - 6267078

Op de hoek van het beruchte Amsterdamse Rembrandtplein is Rain gevestigd. Rain staat bij het grote publiek bekend als bar en club. Velen weten niet dat er ook erg lekker gegeten kan worden. De smaak van Rain draait om het vinden van creatieve en originele smaakcombinaties. Dit wordt ook wel ‘’modern global cuisine’’ genoemd. Rain zoekt naar de beste lokale ingrediënten, en deinst niet terug om het buitenland af te schuimen naar moeilijk te verkrijgen producten. Alles bij Rain wordt vers klaar gemaakt, van het eigengebakken brood tot het huisgemaakte ijs. Kom het allemaal snel proeven met uw Dinerbon!

Rain Amsterdam omschrijft zichzelf als een Amerikaans grillrestaurant. Dat wil zeggen dat u er sappige stukken gegrild vlees kunt krijgen, waaronder lamsrack, spareribs, hamburgers en ossenhaas. Bent u een echte vleesliefhebber? Dan bent u bij Rain aan het juiste adres. Bij Rain kunt u uitgebreid dineren voor een goede prijs. U kunt er al een driegangenmenu krijgen voor slechts €15. U kunt uiteraard ook met uw Dinerbon afrekenen. Bij Rain Amsterdam hebben ze ook een uitgebreide cocktailkaart. De vakkundige barmannen- en vrouwen maken met veel liefde en passie de heerlijkste cocktails voor u klaar. Wat dacht u van een strawberry mojito of een caipirinha? Leer met uw Dinercheque de beste cocktailcreaties kennen.

Een etentje bij Rain Amsterdam is een leuk beginpunt voor een gezellige avond uit. Het restaurant zit namelijk op steenworp afstand van de Pathé Bioscopen, De Kleine Komedie en allerlei andere uitgaansgelegenheden. Kom dus snel langs met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10