Restaurant Red

Dinerbon Amsterdam Restaurant Red
Adres
Keizersgracht 594
1017 EN Amsterdam
Telefoon
020 – 3201824
Dinerbon Amsterdam Restaurant Red
Dinerbon Amsterdam Restaurant Red
Dinerbon Amsterdam Restaurant Red
Dinerbon Amsterdam Restaurant Red

Restaurant Red is een van de bekendste restaurants in hartje Amsterdam. Dit heerlijke restaurant geeft je een geweldige avond met hun heerlijke menu's. Dit restaurant is gelegen aan de Keizersgracht en daarmee een perfecte locatie voor menig toerist en ras Amsterdammer. Jouw dinercheque kun je altijd meenemen naar dit restaurant.

Biefstuk en kreeft

Restaurant Red laat je wanen in een wereld van luxe. Het restaurant heeft een royale sfeer en je voelt je de koning wanneer je dit restaurant binnenkomt. Ook de menukaart liegt er niet om. Er staan veel heerlijke gerechten op de kaart. Dit restaurant mixt meerdere wereldkeukens voor de beste gerechten op de menukaart. Restaurant Red is vooral dé plek in Amsterdam om biefstuk en kreeft te eten. Dit zijn de favoriete gerechten van de bezoekers van Red.

Prachtig uitzicht

Als je gaat dineren in Amsterdam, wil je natuurlijk het liefst uitkijken op het water en de pittoreske huizen. Restaurant Red is gelegen aan de Keizersgracht en biedt precies dat! Je zit aan het water en kunt uitkijken over het prachtige Amsterdam. Dit maakt het restaurant zeker voor toeristen het bezoeken waard. Wanneer je midden in stad bent voor werk, plezier of shoppen, kun je hier heerlijk komen dineren.

Cocktails

Wat is er nu fijner dan een heerlijke cocktail drinken in Amsterdam? Dit restaurant biedt de beste cocktails en drankjes aan. Vraag voor de drankenkaart en kies jouw favoriete cocktail uit. Kom langs tijdens Happy Hour en je drinkt nog voordeliger met al jouw vrienden en vriendinnen. Ook kun je tijdens Happy Hour al jouw diner bestellen en genieten van een voordelig drankje met een fijn menu.

Ga je binnenkort een dagje naar Amsterdam? Sluit jouw gezellige dag in de hoofdstad af met een heerlijk diner bij restaurant Red aan de Keizersgracht. Geniet van een heerlijk menu, ideale locatie en een fijne sfeer. Met een dinerbon kun je hier nog fijner en voordeliger dineren in hartje Amsterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10