Restaurant St. George

Dinerbon Amsterdam Restaurant St. George
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 93-95
1012 RE Amsterdam
Telefoon
06 47142101
Dinerbon Amsterdam Restaurant St. George

Café-restaurant St. George is te vinden aan de Nieuwezijds Voorburgwal 93-95 in Amsterdam. De horecagelegenheid heeft zich gespecialiseerd in Argentijnse gerechten. Dat is dan ook de reden dat het interieur voorzien is van typische Argentijnse accenten, zonder dat daarbij het authentieke karakter van het historische pand stevig wordt aangetast. Naast zo’n 80 zitplaatsen beschikt het etablissement ook over een grote bar en een breed terras waar je op warme lente- en zomerdagen plaats kunt nemen om in de open lucht van een hapje en drankje te genieten terwijl het Amsterdamse leven aan je ogen voorbij trekt. Met je dinerbon of dinercheque kun je elke dag van de week bij St. George terecht, want de horecagelegenheid is dagelijks open van 11 uur ‘s morgens tot middernacht.

Het gezellige personeel en de intieme ambiance van de plek waar je je dranken en spijzen nuttigt, zorgen er al snel voor dat je je helemaal op je gemak voelt bij dit Argentijnse restaurant. En als je eenmaal een blik op de menukaart hebt geworpen begrijp je zonder meer dat je hier culinair gebeiteld zit voor een meer dan smakelijke hap. Zo kun je als starters of voorgerecht kiezen uit typisch Argentijnse gerechten, zoals empanadas, chorizo of provolone. Uiteraard kun je je meergangendiner of -lunch ook van start laten gaan met soep of een salade. In een echt Argentijns restaurant mag een goed stuk vlees natuurlijk niet op de menukaart ontbreken en St. George stelt je wat dat betreft absoluut niet teleur. Ben je meer een visliefhebber, dan maakt de keukenbrigade met evenveel passie een heerlijk visgerecht voor je klaar. En voor het geval je bang bent dat je uit het grote aanbod niet de juiste keuze kunt maken biedt het restaurant je ook diverse opties voor een volledig menu waarbij je vertrouwt op de overheerlijke smaakcombinaties die de chef-kok voor je heeft samengesteld.

Na een heerlijke smulpartij volgt natuurlijk het onvermijdelijke moment dat de rekening vooral je genuttigde consumpties aan je wordt gepresenteerd. Gelukkig is St. George acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, zodat je er zonder problemen (deels) het rekeningbedrag mee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10