Royal Thai Restaurant

Dinerbon Amsterdam Royal Thai Restaurant
Adres
Lange Leidsedwarsstraat 94
1017NM Amsterdam
Telefoon
020 626 7261
Dinerbon Amsterdam Royal Thai Restaurant
Dinerbon Amsterdam Royal Thai Restaurant

Wil je van authentieke Thaise culinaire specialiteiten genieten, dan is restaurant Royal Thai daarvoor hét adres in Amsterdam. Je vindt dit horecabedrijf aan de Lange Leidsedwarsstraat 94. Het restaurant is uiteraard in Thaise stijl ingericht en beschikt over 60 zitplaatsen,die in de zomermaanden met 30 stuks worden uitgebreid, omdat er dan ook een groot terras voor het etablissement wordt opgesteld. Naast verrukkelijke gerechten trakteert men je bij Royal Thai ook op tal van cadeautjes. Bestel je per gezelschap bijvoorbeeld voor een totaalbedrag van tenminste 50 euro, dan krijg je een fles witte wijn bij de geserveerde maaltijd cadeau. Jarigen die exact op hun verjaardag het restaurant bezoeken krijgen daarnaast korting die op kan lopen tot wel 100 procent. Royal Thai biedt je ook de mogelijkheid om hun heerlijke gerechten thuisbezorgd te krijgen. Maar als je voor die optie kiest kun je de bezorger NIET met je dinerbon of dinercheque betalen.

De Thaise chef-kokkin en haar keukenbrigade bereiden alle gerechten op ambachtelijke wijze, zodat je met de pure smaken van Azië kennismaakt. De Thaise keuken is erg divers, zodat er altijd wel gerechten op de menukaart te vinden zijn die je lekker vindt. Op de kaart wordt met het symbool van een rood pepertje duidelijk aangegeven of een gerecht een beetje pittig (één pepertje), extra pittig (twee pepertjes) of zelfs super pittig (drie pepertjes) is. Hou je niet van pittig eten, dan biedt Royal Thai je ook tal van gerechten met aanmerkelijk mildere smaken. Op de menukaart prijken als voorgerecht onder meer soepen, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Voor het hoofdgerecht kun je daarnaast kiezen uit tal van verschillende vlees-, vis- of vegetarische varianten. Wil je je smaakpapillen op iets bijzonders trakteren, ga dan voor een van de Royal Thai specialiteiten, zoals phad poe taek of how mok koong.

Met je dinercheque of je dinerbon kun je elke dag van de week bij Royal Thai terecht. Het restaurant opent haar deuren van dinsdag tot en met donderdag vanaf 3 uur ‘s middags en van vrijdag tot en met maandag vanaf 12 uur ‘s middags. De sluitingstijd is op alle openingsdagen op het middernachtelijk uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10