Samrat Indian Restaurant

Dinerbon Amsterdam Samrat Indian Restaurant
Adres
Bethaniëndwarsstraat 17
1012CB Amsterdam
Telefoon
020 6246033
Dinerbon Amsterdam Samrat Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Samrat Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Samrat Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Samrat Indian Restaurant

In de knusse Bethaniëndwarsstraat in het centrum van Amsterdam vind je op nummer 17 het Indiase specialiteitenrestaurant Samrat. De eetgelegenheid is inmiddels al vele tientallen jaren actief in de hoofdstad en onder kenners van lekker Indiaas eten een veelal goed bewaard smakelijk geheim. Naast heerlijk smikkelen kun je er ook op een warme, hartelijke ontvangst rekenen en zal het aanwezige personeel er alles aan doen om het je in culinaire opzicht naar je zin te maken. Samrat is op zich niet zo’n heel groot restaurant, dus het aantal beschikbare tafeltjes is beperkt. Wil je eventuele teleurstellingen tijdens een bezoek aan deze eetgelegenheid voorkomen, dan is het zonder meer raadzaam om vooraf te reserveren. Dit Indiase restaurant is elke dag van de week open. Je kunt er van maandag tot en met zondag van 1 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Omdat India een groot land is, kent het vanzelfsprekend tal van streken die elk hun eigen specifieke gerechten hebben. Samrat heeft uit dat zeer brede scala een uitgekiende selectie gemaakt, zodat je er smaken uit zowel Noord-, Zuid- als Centraal-India kunt proeven. Ben je niet echt een liefhebber van erg pittig gekruid eten? Laat het gewoon aan het bedienend personeel weten, dan zorgt de kok ervoor dat je een mildere variant van het gerecht geserveerd krijgt. Het restaurant biedt je uiteraard typische Indiase voorgerechten, zoals dal soup (linzensoep) en onion bhajee (gefrituurde gekruide uiten in deeg van linzenmeel) terwijl je voor het hoofdgerecht onder meer keuze hebt uit tandoori specialiteiten, birrianies en lams-, kip- en vegetarische gerechten. Je sluit je smulpartij bij Samrat af met een zoete lekkernij zoals bijvoorbeeld kulfi (Indiaas ijs) of kheer. Vind je het lastig om zelf a la carte keuzes te maken, dan kun je desgewenst ook voor de Samrat Special gaan waarmee je gegarandeerd op een aangename overdosis aan Indiase smaaksensaties wordt getrakteerd.

Heb je je buik rond gegeten bij Restaurant Samrat en is het moment aangebroken om de rekening voor al die genuttigde dranken en spijzen te betalen, dan kun je daarvoor uiteraard zonder problemen (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10