Trattoria That's Amore

Dinerbon Amsterdam Trattoria That's Amore
Adres
Vijzelgracht 17
1017HM Amsterdam
Telefoon
020 4210712
Dinerbon Amsterdam Trattoria That's Amore
Dinerbon Amsterdam Trattoria That's Amore

Het Italiaanse restaurant met de prachtige naam Trattoria That’s Amore ligt aan de gezellige Vijzelgracht in het centrum van Amsterdam. Hoe Italiaans wil het hebben? Dit is nu echt zo’n authentieke familiezaak die je evengoed zou kunnen aantreffen in de oude binnenstad van Florence of in het drukke Rome. Een Italiaanse ‘trattoria’ is doorgaans veel minder formeel en chic dan een ‘ristorante’, maar het eten is ‘grandiosa’! Bij That’s Amore stap je binnen in een sfeervolle ambiance van bistrostoeltjes, tafels met geruite kleedjes en vitrines vol heerlijkheden. Het bruisende en altijd druk gebarende duo Tino en Enzo zwaait hier de scepter in de keuken en bereidt met hart en ziel de lekkerste gerechten voor de gasten. Als het weer het toelaat kun je ook buiten op het terras zitten. Bij deze absolute aanrader in het hart van de hoofdstad kun je uiteraard afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque.

Op de menukaart van Trattoria That’s Amore vind je gerechten uit de traditionele Italiaanse keuken. Elk gerecht wordt met de grootste zorg bereid met uitsluitend verse producten en ingrediënten die elk seizoen weer anders kunnen zijn. Op het lunchmenu staan diverse warme sandwiches met onder meer parmaham, mozzarella en zongedroogde tomaten. Ook kun je kiezen uit diverse pastagerechten en visschotels. Bekijk het avondmenu voor een authentiek Italiaans diner en je waant je echt op vakantie in Italië. Het is moeilijk kiezen uit alle heerlijke voor- en hoofdgerechten met alle denkbare soorten pasta, risotto, pizza en schotels met vlees en vis. Voor vegetariërs zijn er ook voldoende gerechten zonder vlees. En dan het dessert. Dat beschouwen Italiaanse chef-koks als iets heel belangrijks en dat merk je hier! Met bijvoorbeeld een huisgemaakte tiramisu of een coupe citroenijs met prosecco sluit je je Italiaanse avondje uit perfect af.

Trattoria That’s Amore is maandag t/m vrijdag geopend van 12:00 uur tot middernacht en op zaterdag van 13:00 uur tot 22:30 uur. Op zondag is de zaak gesloten. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en het winkelgebied rond de Kalverstraat ligt op tien minuten loopafstand.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10