Tulsi Indian Restaurant

Dinerbon Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Adres
Van Woustraat 212
1073 NA Amsterdam
Telefoon
020 3316403
Dinerbon Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Dinerbon Amsterdam Tulsi Indian Restaurant

Wil jij in de Nederlandse hoofdstad genieten van een Indiaas gerecht? Dat kan bij Tulsi Indian Restaurant in Amsterdam. Dit restaurant ligt op enkele meters van de Albert Cuypmarkt en is dus de ideale bestemming na een lange dag Amsterdam. Ook kun je bij dit restaurant jouw dinerbon verzilveren.

Heerlijke Indiase keuken

De Indiase keuken kenmerkt zich aan de rijke geuren, smaken en kleuren. Ieder gerecht is een werkelijk feestje op jouw bord. Laat je verrassen door de wonderen van de Indiase keuken bij restaurant Tulsi. Ben jij minder bekend met de Indiase keuken? De menukaart is overzichtelijk en voegt veel handige tips toe. Zo weet je altijd de beste keuze te maken. Ook kun je natuurlijk de bediening om inspiratie en advies vragen voor een heerlijk Indiaas menu.

7/7 open

Je kunt letterlijk iedere dag van de week genieten van een heerlijk Indiaas menu. Restaurant Tulsi in Amsterdam is namelijk maar liefst zeven dagen per week geopend. Je kunt ook iedere dagen heerlijk komen dineren en worden verrast door deze fijne keuken. Ook is het mogelijk om zeven dagen per eten af te halen.

Unieke locatie in Amsterdam

Amsterdam kent vele fijne restaurants om te dineren. Maar Tulsi is echt een restaurant dat hoog op jouw favorietenlijstje moet komen te staan. Niet alleen is het menu om door een ringetje te halen, ook is de locatie ideaal. Het restaurant ligt in de buurt van een gracht en om de hoek van de Albert Cuypmarkt. Het is hierdoor een ideale bestemming voor de toerist. Zo kun je heel wat zien van de stad en daarna heerlijk Indiaas dineren.

Ben jij nog op zoek naar een leuk tentje in Amsterdam om jouw dinercheque te verzilveren? Kom dan eens langs bij Indiaas restaurant Tulsi in Amsterdam. De ideale locatie, ruime beschikbaarheid en natuurlijk de heerlijke Indiase keuken maken dit restaurant een echt favoriet voor menig Amsterdammer en toerist.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10