Water & Brood

Dinerbon Amsterdam Water & Brood
Adres
Nieuwe Kerkstraat 84
1018 EC Amsterdam
Telefoon
06 41078060
Dinerbon Amsterdam Water & Brood
Dinerbon Amsterdam Water & Brood
Dinerbon Amsterdam Water & Brood

Een bijzonder aangenaam restaurant waar je verrukkelijk kunt eten. Besteed hier geruist een dinerbon of dinercheque voor een heerlijke brunch, want je zult er geen spijt van hebben. Water & Brood, Nieuwe Kerkstraat 84, Amsterdam heeft wel een heel bijzondere naam gekozen voor zijn restaurant, want je zit er zeker niet op water en brood. Twee knappe broers van Surinaamse afkomst runnen samen het restaurant en zorgen ervoor dat je van begin tot eind van het eetmoment volop genieten kunt. De ambiance wordt niet alleen geprezen om de zeer gezellige sfeer, maar ook om de kwaliteit van de heerlijke gerechten. Zonder meer een onvergetelijke ervaring.

Wat mag je verwachten van Water & Brood?

Een sfeervolle, mooi ingerichte lunchroom met frisse witte tafeltjes en stoelen, heerlijke gerechten, lekkere hapjes, bijzonder lekker coffee en een goed glas bier, wijn, een tropische cocktail of een sprankelende frisdrank. Ook voor supergezond kun je terecht bij Water & Brood. Lekkere fruitsalades met krokante granen bijvoorbeeld. De wafels van Water & Brood zijn zo lekker dat ze overal geroemd worden. Heerlijk met boter en poedersuiker, of belegd met vers fruit en slagroom. Weleens gehoord van geroosterd brood met stroop, fruit en een toefje jungle? Zo ongeveer is een van de zoete lunchgerechten best te omschrijven. Ga je liever voor hartig? Probeer dan eens een van de heerlijke vegetarische gerechten, zoals een burger met gemengde groenten, badend in lekkere sausjes en gesmolten kaas.

Culinair geluk bij Water & Brood

Beter dan dit hoeft het culinaire geluk voor een verrukkelijk eetmoment in de binnenstad niet te worden. Ben je in bezit van een dinerbon of dinercheque, schroom dan niet om hem te besteden bij deze heerlijke lunchroom, want deze worden ook hier geaccepteerd. Voor een heel speciaal toetje kunt u vragen naar een wafeltaart in chocoladesaus met snoepjes en andere zoetigheden. Bij Water & Brood is alles bijzonder, en ook nog eens bijzonder lekker.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10