Mes's Burger Factory

Dinerbon Beverwijk Mes's Burger Factory
Adres
Breestraat 161
1941EH Beverwijk
Telefoon
0251 295240
Dinerbon Beverwijk Mes's Burger Factory
Dinerbon Beverwijk Mes's Burger Factory
Dinerbon Beverwijk Mes's Burger Factory
Dinerbon Beverwijk Mes's Burger Factory

De onbewerkte voedsel trend staat centraal bij Mes's Burger Factory

Heb je al eens de menukaart bekeken van Mes's Burger Factory? Zo niet, dan doet het je zeker goed om dat eens een keer te doen. De onbewerkte voedsel trend staat centraal en is hier dan ook, samen met de hippe Amerikaanse burger bars, het uitgangspunt. Je geniet van een gezonder alternatief en je geniet bij Mes's Burger Factory van verse frites, pancakes en overheerlijke huisgemaakte burgers. En dat in een relaxte sfeer. Maak je binnenkort bij Mes's Burger Factory een reservering met de dinerbon?

Mes's Burger Factory is opgericht in het jaar 2016

Mes's Burger Factory is door Mesut Aydogdu opgericht in het jaar 2016. In het restaurant staat het concept centraal dat je echt kunt genieten van ‘fast food’. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onbewerkte producten. De producten die worden gebruikt zijn dagvers, halal en natuurlijk huisgemaakt. En dat proef je! Welke gerechten heb jij altijd al willen uitproberen met de dinercheque die je thuis hebt liggen?

Een grote diversiteit aan hamburgers proef je bij Mes's Burger Factory

De kaart van Mes's Burger Factory is erg veelzijdig en bestaat uit onder meer diverse hamburgers, wraps, panini’s, frietjes en salades. Zo is er voor zowel de lunch als het diner voldoende keuze. Om zeker te zijn dat er een tafeltje vrij is, doet het je zeker goed om van tevoren even te reserveren met jouw dinercheque. Kom je alleen langs, met de kinderen, met een groep vrienden of met je partner? De menukaart zal bij zowel jong als oud goed in de culinaire smaak vallen. Lekker eten in een ongedwongen sfeer, dat kun je verwachten bij Mes's Burger Factory. Je bent van dinsdag tot en met zondag van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10