Strandpaviljoen De Stern

Dinerbon Callantsoog Strandpaviljoen De Stern
Adres
Duinweg 1
1759NW Callantsoog
Telefoon
0224 582101
Dinerbon Callantsoog Strandpaviljoen De Stern
Dinerbon Callantsoog Strandpaviljoen De Stern

Dit is echt de ultieme plek om lekker te relaxen. Na een drukke werkweek in het weekend bijvoorbeeld, of gewoon tijdens een romantisch diner met uw geliefde. Hier kunt u echt even heerlijk alles om u heen vergeten en gewoon genieten. U hoort de zee ruizen en voelt het zand aan u voeten, terwijl u door de uitgebreide menukaart bladert, twijfelend tussen alle heerlijke gerechten die geserveerd worden bij Strandpaviljoen de Stern.

 

Het terras van Strandpaviljoen de Stern biedt een prachtig uitzicht over de zee en het strand. Zo kunt u lekker wegdromen bij de prachtige zonsondergang, of handig uw kinderen in de gaten houden terwijl ze spelen op het strand. Bestel dus een lekker fris wijntje of een goed glas bier en laat alles lekker aan u voorbij gaan. Honger gekregen? Geen probleem! U bestelt hier de meest geweldige maaltijden en er is voor iedereen wat wils. Of u nu vleeseter, visliefhebber of vegetariër bent, dit is de perfecte plek op het strand om weg te dromen! En heeft u een  Dinerbon of dinnercheque? Dan hebben we goed nieuws, want die kunt u hier gebruiken!

 

Bent u dus toe aan een lekker dagje uitwaaien op het strand, maar wilt u ook genieten van comfort, gezelligheid en heerlijke gerechten? Kom dan eens langs bij  Strandpaviljoen de Stern in Callantsoog!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10