Grand Hotel Opduin De Koog
1796 AD De Koog (Texel)
Grand Hotel Opduin op Texel is de ideale plek om de dagelijkse dingen even achter u te laten en tot uzelf te komen. Genieten van elkaar, de rust en de natuur terwijl u volledig in de watten wordt gelegd. Wie wil dat nou niet? Met uw Dinerbon kunt u proeven van alle pure en lokale ingrediënten van het Texelse land of gemaakt door Texelse ondernemers. Zo komt het zuivel van boerderij de Novalishoeve, het vlees en de kaas van Texelse boeren en de vis van lokale vissers. Puur en eerlijk genieten dus!
Door de ideale ligging in het Nationaal Park de Duinen van Texel geniet u van het prachtige uitzicht over de duinen en badplaats de Koog. Binnen tien minuten staat u met blote voeten op het strand. In de informele en ongedwongen sfeer van het restaurant Opduin voelt u zich gegarandeerd meteen thuis. Chef-kok Aart Wijker en zijn team bereiden gerechten uit de Texels-Franse keuken. Het restaurant is aangesloten bij de Slow Food Chefs Alliantie. Dit betekent dat voedsel vooral lekker, puur en eerlijk moet zijn en dat het ambachtelijk is bereid, zonder kunstmatige toevoegingen en schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid. In ruil voor uw Dinercheque heeft u ruime keuze aan de meest heerlijke vis-, vlees en vegetarische gerechten. Proef de verse zalmtartaar met avocado en kerriemayonaise, de Texelse lamsschouder gestoofd in eigen jus en de hangop van duindoorn met schaafijs en cranberries.
Het team van Grand Hotel Opduin hoopt u snel te mogen verwelkomen. Neem uw Dinerbon of Dinercheque vooral mee!