Restaurant Opduin

Dinerbon De Koog (Texel) Restaurant Opduin
Adres
Ruijslaan 22
1796AD De Koog (Texel)
Dinerbon De Koog (Texel) Restaurant Opduin

Restaurant Opduin maakt deel uit van het gelijknamige hotel en bevindt zich aan de Ruijslaan 22 in De Koog op het Waddeneiland Texel. Vanwege de ligging van het horecacomplex aan de rand van het Natura 2000 gebied “De Texelse Duinen” en op slechts enkele honderden meters afstand van het Noordzeestrand is het met name een populaire plek bij toeristen die graag wat willen eten en drinken. Het etablissement is onder andere voorzien van een serre, een ouderwetse bar en talloze zitplaatsen binnen en op het terras, zodat je volop keuze hebt waar en op welke manier je het liefst van een hapje en drankje wilt genieten. Omdat het horecabedrijf ook een hotelfunctie bekleedt kun je er probleemloos elke dag van de week met je dinerbon of dinercheque terecht. Chef-kok Aart Wijker en zijn medewerkers staan dagelijks van 8 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds voor je klaar om je in culinair opzicht volop te verwennen.

Om die smakelijke verwennerij mogelijk te maken wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van puur Texelse ingrediënten. De standaard uitgangspunten voor het bereiden van de verschillende gerechten in de keuken van Opduin zijn daarom authenticiteit, kleinschaligheid, duurzaam geproduceerde producten, regiogerichtheid, werken met seizoensgebonden ingrediënten en transparant zijn over de herkomst ervan. Omdat er sprake is van aangenaam korte lijnen tussen de leveranciers en het restaurant kun je er zeker van zijn dat écht verse producten van de allerhoogste kwaliteit op je bord zullen verschijnen. Uiteraard bevat de menukaart vleesgerecht van Texelse lammeren, maar je hebt bij hoofdgerechten ook keus uit vlees van op het eiland grootgebrachte limousin runderen en antibioticavrije varkens. Op een locatie die aan alle kanten door water omringd wordt spelen tal van overheerlijk visgerechten natuurlijk ook een belangrijke rol op de menukaart. Al dit soort gerechten worden door de keukenbrigade van dit restaurant op smaak gebracht met onder meer bessen en kruiden die in de vrije Texelse natuur groeien.

Ongeacht of je restaurant Opduin nu als toerist of als eilandbewoner bezoekt, je kunt er natuurlijk in alle gevallen je genuttigde dranken en spijzen zonder problemen deels of volledig betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10