IJssalon Tante Saar

Dinerbon Haarlem IJssalon Tante Saar
Adres
Spaarne 42
2011CJ Haarlem
Telefoon
023 532 33 00
Dinerbon Haarlem IJssalon Tante Saar

Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, is IJssalon Tante Saar geopend om u te voorzien van het beste ijs dat u ooit gegeten heeft. Mocht het een zeer zonnige dag zijn, of mocht u gewoon niet willen wachten totdat het mooi weer wordt, dan is dit de perfecte locatie om met uw Dinerbon eens te genieten van een heerlijk Haarlems ijsje.

Op een locatie waarvan de historie ver terug gaat, is het ultiem vertoeven. Dat geldt natuurlijk helemaal wanneer de zomer weer van zich laat horen. Maar wist u dat u hier ook rond de jaarwisseling terecht kunt voor heerlijke oliebollen en luxe appelbeignets? En ook dit is natuurlijk ook gewoon te betalen met uw Dinercheque. Het spreekt natuurlijk voor zich dat er een zeer divers en wisselend aanbod is aan ambachtelijk schepijs, afkomstig van de Haarlemse ijsmaker Otelli. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kunt u ook een speciale Party Box samenstellen. Hierin kunt u zelf 14 verschillende ijssoorten kiezen, die u dan mee naar huis kan nemen om te verorberen tijdens een feestelijke gelegenheid. Bovendien is er ook nog de mogelijkheid om een van de werkelijk verrukkelijke ijstaarten te bestellen. Voorbeelden hiervan zijn het Amandel-Toffee Vierkant en de Kaneel Bombe. En het fijne is dat alles te betalen is met uw dinerbon!

Voor de echte ijsliefhebbers is het waarschijnlijk al duidelijk: u moet hier eens geweest zijn. En als het even kan vaker dan eens, want er zijn genoeg smaken om te proberen! En vergeet dan natuurlijk uw dinercheque niet mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10