India Palace

Dinerbon Haarlem India Palace
Adres
Gedempte Oude Gracht 29
2011GL Haarlem
Telefoon
023 542 0577
Dinerbon Haarlem India Palace
Dinerbon Haarlem India Palace

India Palace is een restaurant in het altijd gezellige Haarlem. Haarlem is een stad gelegen naast Amsterdam. Het is echter een stuk minder toeristisch dan Amsterdam, maar dat maakt het zeker niet minder gezellig. In Haarlem kunt u geweldig shoppen met de vele kledingwinkels en boetiekjes. Verder zijn er grachten waarover u kunt varen of kunt u de kerk of musea bezoeken. Er is genoeg te doen voor iedereen! Wanneer u klaar bent met het ontdekken van Haarlem, kunt u nog meer ontdekken, namelijk Indiaas eten. Bij India Palace kunt u namelijk genieten van de lekkerste Indiase gerechten.

 

Waar kunt u aan denken bij Indiase gerechten van India Palace? Een populair voorgerecht is linzencrackers. Andere voorgerechten zijn onder andere Chicken Tikka, Chicken Wings of gemarineerde lamskroketten. Als hoofdgerecht zijn er heel erg veel gerechten waar u uit kunt kiezen. Houdt u van Tandoori? Hier zijn verschillende gerechten van. Ook zijn er veel soorten curry’s, namelijk met kip, vis, garnalen en lam. Daarnaast zijn er verschillende Biryani gerechten en zijn er ook vegetarische gerechten aanwezig. Als bijgerecht kunt u kiezen uit verschillende broden. Een populaire keuze hierbij is Garlic Naan, dit is Indiaas wit brood gevuld met knoflook.

 

India Palace in Haarlem is elke dag geopend van 17.00 tot 23.00. Bent u niet in de stemming om echt uit eten te gaan, maar wil u wel Indiaas eten? Bij India Palace is het ook mogelijk om gerechten af te halen of om gerechten te laten bezorgen. U kunt zelf een tijd kiezen om uw bestelling op te halen of om het te laten bezorgen. Zo hoeft u niet te koken, maar kunt u wel in uw eigen huis Indiaas eten. Als u langskomt, komt afhalen of laat bezorgen, kunt u uw dinerbon of dinercheque inleveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10