Restaurant Scampi

Dinerbon Haarlem Restaurant Scampi
Adres
Kleine Houtstraat 42
2011 DN Haarlem
Telefoon
023 5347445
Dinerbon Haarlem Restaurant Scampi
Dinerbon Haarlem Restaurant Scampi
Dinerbon Haarlem Restaurant Scampi

LET OP: indien je wenst te betalen met een cadeaukaart, dan vernemen wij dit graag bij je reservering.

Restaurant Scampi aan de Kleine Houtstraat nummer 42 te Haarlem is een klein, gezellig restaurant. Er staan heerlijke gerechten op het menu. Je kunt er gezellig en romantisch met zijn tweeën eten, maar ook een grote groep mensen is welkom. Maak altijd gebruik van reservering of overleg vooraf voor de mogelijkheden. Voor het restaurant bevindt zich een klein terras waar je op een warme zomeravond lekker buiten kunt zitten. Scampi accepteert als betaalmiddelen niet alleen cash, pinnen en betalingen met creditkaart, maar je kunt ook betalen met een Dinerbon of Dinercheque.

Sfeervol restaurant in Haarlem

Scampi is een sfeervol restaurantje in Haarlem. De specialiteit zijn natuurlijk de verrukkelijke scampi's. Er staan dan ook verschillende gerechten met scampi's op het menu. De koks zijn gepassioneerde voedselkunstenaars, de borden worden mooi opgemaakt. Ook voor een lekkere stukje vlees van het land kun je genieten bij Scampi.

Biologische ingrediënten

Alle eten bij Scampi wordt zoveel mogelijke met biologische ingrediënten bereid. Het gaat om dagverse producten die dagelijks uit de omgeving van Haarlem komen. Verse vis, knapperige groenten en verse kruiden. Uiteraard kun je bij Scampi ook een vegetarische maaltijd salade eten. Terwijl je geniet van een van de heerlijke gerechten die op het menu staan, heb je uitzicht op een van de beroemdste winkelstraten van Haarlem. De sfeer is daarom levendig en gezellig. Scamipi is een heel fijn plekje om even helemaal bij te komen. Bij Scampi kun je culinair of eenvoudig eten. Je bent welkom voor een romantisch diner voor twee, een keuze uit het heerlijke dagmenu, maar ook voor een uitgebreid culinair diner met meerdere gangen.

Uit eten met een groep in Haarlem?

Bij Scampi kun je ook met een groep uit eten gaan. Vanaf zes personen is er sprake van een groep. Reserveer je tafel bij het restaurant online of telefonisch. Voor grote groepen (vanaf 10 personen) bespreek je vooraf de mogelijkheden.

Kun je bij Scampi betalen met een dinerkaart?

Bij Restaurant Scampi kun je betalen met een dinerbon of met een dinercheque, ook met de VVV-bon en het diner-cadeau. Als je met een van deze betaalmiddelen wilt afrekenen, geef dit dan vooraf even door.

Wat zijn de openingstijden van restaurant Scampi Haarlem?

Scampi is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur. Alleen op maandagen is het restaurant de hele dag gesloten. Scampi wordt dankzij vele tevreden gasten met 3 sterren beoordeeld.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10