Restaurant d'Olifant

Dinerbon Heerhugowaard Restaurant d'Olifant
Adres
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
Telefoon
072 5711818
Dinerbon Heerhugowaard Restaurant d'Olifant
Dinerbon Heerhugowaard Restaurant d'Olifant
Dinerbon Heerhugowaard Restaurant d'Olifant

Ingeklemd tussen de nieuwbouw van Heerhugowaard vind je het voormalige boerderijtje waarin Restaurant d’Olifant is gevestigd. Het exacte adres is de Middenweg 55, pal aan de rotonde met de Rustenburgerweg. Aan de buitenkant ziet het pand er weliswaar nog steeds als een boerderij uit, maar binnenin zijn er door de jaren heen flink wat aanpassingen doorgevoerd, waardoor het vandaag de dag een ronduit sfeervol horecabedrijf met een warme ambiance is geworden. Bezoek je dit restaurant met je auto, dan kun je deze gemakkelijk kwijt op een van de (betaalde) parkeerplekken achter het pand. Daarnaast bevindt zich een bushalte op enkele tientallen meters van de ingang van d’Olifant, zodat de bereikbaarheid optimaal is. Je kunt dit restaurant van woensdag tot en met zondag van 5 uur ‘s middags tot 1 uur ‘s nachts met je dinerbon of dinercheque bezoeken. Zorg er echter wel voor dat je op tijd aanwezig bent, want de keuken sluit elke avond al om 10 uur.

Restaurant d’Olifant is een zogenoemd conceptrestaurant. Dit betekent in dit geval dat je niet zelf je favoriete gerechten op een menukaart kunt kiezen. Onder de noemer ‘geniet zonder limiet’, kun je alleen bepalen of je van een warm of een koud gerecht wilt smullen en of dat dan een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht moet zijn. Vervolgens gaan de chef-kok en zijn keukenbrigade aan de slag om in de gekozen categorieën smakelijke culinaire verrassingen voor je klaar te maken. Deze krijg je dan in zogenoemde voorgerechtporties geserveerd. De keuze voor kleine porties is bewust, want je mag tijdens je verblijf in d’Olifant zo vaak opnieuw iets lekkers bestellen als je maag dat toelaat. Ongeacht hoe veel of hoe weinig je eet, alle gasten betalen in dit restaurant dezelfde prijs. Neem ook gerust je kinderen mee naar deze eetgelegenheid. Voor hen is er tegen een gereduceerde prijs namelijk een kindervariant op het ‘geniet zonder limiet’ concept, waarbij ze onbeperkt van onder meer mini-pizza’s, patatjes en poffertjes kunnen smullen.

Ben je in het bezit van een dinercheque of een dinerbon? Dan kun je het saldo daarvan uiteraard gewoon benutten als je aan het einde van je verblijf afrekent bij Restaurant d’Olifant.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10